#Cloud4GoedeDoelen

Ontvang IT-hulp uit de sector

Op deze pagina kun je terecht om hulp te vragen van de Nederlandse cloud- en hostingsector om jouw goede doel, jouw charitatieve instelling of jouw vereniging te laten ondersteunen op het gebied van webhosting of IT. 

Vanuit de brancheorganisatie Dutch Cloud Community staat een brede gemeenschap aan bedrijven paraat om tegen kostprijs hun diensten te bieden aan goede doelen, die zelf niet beschikken over een groot IT-budget en expertise kunnen gebruiken.

Wat is #Cloud4GoedeDoelen?

Als internetspecialisten weten we als geen ander hoe belangrijk het is voor een organisatie om een goede aanwezigheid op het web en een betrouwbare IT-infrastructuur te hebben.

We begrijpen ook dat veel organisaties die zich inzetten voor het maatschappelijk belang, dat vaak moeten doen met weinig middelen, kleine ICT-budgetten en vrijwilligers, die natuurlijk niet altijd IT-experts zijn.

Daarom willen we als branche graag jouw vereniging of stichting zonder winstoogmerk ondersteunen door onze kennis, kunde, producten en diensten tegen kostprijs in te zetten.

Wat doen we voor je?

We kunnen helpen met een aantal verschillende vraagstukken. Dat gaat van de hosting van websites (niet het ontwerp), tot IT-beheer, security, cloud, hosting, uitwijk, back-up en connectiviteit. De bedoeling is om diensten en uren in eerste instantie (binnen wat redelijk is) tegen kostprijs aan te bieden. Licenties, hardware en andere out-of-pocket kosten worden in overleg doorgefactureerd aan de aanvragers.

Hoe werkt het?

De aanvragen worden beoordeeld door een team van branchevereniging Dutch Cloud Community. Op basis van wat er nodig is om aan de vraag te voldoen en in welke regio je bevindt, worden de aanvragen door ons verdeeld onder onze leden. 

We zorgen ervoor dat de aanvraag terecht komt bij een bedrijf dat een specialisatie heeft die past bij wat er gevraagd wordt. Ook zorgen we dat het bedrijf qua omvang goed matcht met de vraag en dat het desbetreffende bedrijf in jouw regio zit. 

Aanmeldformulier

Hieronder tref je een formulier met een aantal vragen die het voor jou en ons makkelijker maakt om de juiste hulp voor jou te linken aan de juiste provider.
 
De gegevens die je hier invult zullen voor geen enkel ander doel gebruikt worden dan om je te kunnen helpen. Ze zullen ook niet verder gedeeld worden behalve met de provider die met jou aan de slag zal gaan!

De gegevens worden voor geen enkel ander doel gebruikt dan om jullie te kunnen helpen, ze zullen ook niet verder gedeeld worden behalve met de provider die met jou aan de slag zal gaan! Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.