summer bbq

Summer BBQ 2022

8 september 2022, 15:00 – 21:00, in Down Under, Nieuwegein

Bedankt voor jullie gezelligheid!

Wat hebben we genoten van onze Summer BBQ en het NK Serverwerpen. We hopen dat jullie een hele leuke en gezellige middag hebben gehad, en heerlijk met elkaar hebben bijgepraat!

Het NK Serverwerpen was als vanouds weer een spannende strijd. Het weer en de temperatuur waren aangenaam en van regen was gelukkig geen sprake. En na de zinderende finale hebben we een nieuwe kampioen in ons midden. 

Bas Schalk van Digital Realty wist zijn server – die meer dan 10 kilo weegt – 12,23 meter ver te gooien. Met deze fantastische worp wist hij in de finale zijn concurrentie Alexander Meulema (Huawei) en Oscar Pouwels (Hostingforyou) achter zich te laten. 

Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie en kom vooral volgend jaar jouw titel verdedigen. 

Een geslaagde editie

De Dutch Cloud Community kijkt terug op een zeer geslaagde editie. De Summer BBQ en het NK Serverwerpen zouden niet mogelijk zijn geweest zonder onze sponsoren: Huawei, Arrow, Veeam, Ynvolve, Digital Realty, AWS, Crayon, Nomios, Kingston Technology en LogicMonitor. We willen hen daarom via deze weg extra bedanken! 

Kom naar de Summer BBQ én het NK Serverwerpen!

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden van de Summer BBQ. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Locatie

Down Under, Nieuwegein, Down Under, Ravensewetering, Nieuwegein, Nederland

Delen:

Gerelateerde evenementen:

okt 6
Netwerkbijeenkomst: Data Soevereiniteit
We nodigen jullie graag uit voor de volgende netwerkbijeenkomst op donderdag 6 oktober.
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl