summer bbq

Summer BBQ 2022

8 september 2022, 15:00 – 21:00, in Down Under, Nieuwegein

Bedankt voor jullie gezelligheid!

Wat hebben we genoten van onze Summer BBQ en het NK Serverwerpen. We hopen dat jullie een hele leuke en gezellige middag hebben gehad, en heerlijk met elkaar hebben bijgepraat!

Het NK Serverwerpen was als vanouds weer een spannende strijd. Het weer en de temperatuur waren aangenaam en van regen was gelukkig geen sprake. En na de zinderende finale hebben we een nieuwe kampioen in ons midden. 

Bas Schalk van Digital Realty wist zijn server – die meer dan 10 kilo weegt – 12,23 meter ver te gooien. Met deze fantastische worp wist hij in de finale zijn concurrentie Alexander Meulema (Huawei) en Oscar Pouwels (Hostingforyou) achter zich te laten. 

Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie en kom vooral volgend jaar jouw titel verdedigen. 

Een geslaagde editie

De Dutch Cloud Community kijkt terug op een zeer geslaagde editie. De Summer BBQ en het NK Serverwerpen zouden niet mogelijk zijn geweest zonder onze sponsoren: Huawei, Arrow, Veeam, Ynvolve, Digital Realty, AWS, Crayon, Nomios, Kingston Technology en LogicMonitor. We willen hen daarom via deze weg extra bedanken! 

Kom naar de Summer BBQ én het NK Serverwerpen!

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden van de Summer BBQ. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Locatie

Down Under, Nieuwegein, Down Under, Ravensewetering, Nieuwegein, Nederland

Delen:

Gerelateerde evenementen:

feb 2
IT Karting Days 2023 – 2 februari
Kom je ook naar het leukste en snelste evenement in de datacenter, hosting, cloud en IT-markt? Het is tijd om samen met je collega’s de eer van je bedrijf te verdedigen.
Lees meer
feb 9
IT Karting Days 2023 – 9 februari
Kom je ook naar het leukste en snelste evenement in de datacenter, hosting, cloud en IT-markt? Het is tijd om samen met je collega’s de eer van je bedrijf te verdedigen.
Lees meer
mrt 20
Dutch Night @CloudFest 2023
Al enkele jaren zijn de Dutch Night en het Dutchies Dinner één van de hoogtepunten op CloudFest, het grootste evenement voor cloud computing ter wereld.
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl