• Home
  • Agenda
  • Als Cloud bedrijf in transitie naar een duurzame IT Toekomst

Als Cloud bedrijf in transitie naar een duurzame IT Toekomst

30 januari 2024, 10:30 – 13:30

Toevoegen aan mijn agenda: toevoegen

In gesprek met Prof. Dr. Ir. Jan Rotmans over hoe en wat voor bedrijven uit de Cloud sector

In een wereld waar duurzaamheid van cruciaal belang is, zullen Dutch Cloud Community premier partner Pure Storage en Jan Rotmans tijdens een inspirerende lunchsessie hun visie delen. Ze gaan in gesprek over hoe je succesvol kunt ondernemen in de overgang naar duurzaamheid en zullen antwoorden geven op de vraag waarom het ontwikkelen en implementeren van een energiestrategie voor je IT-organisatie niet alleen strategisch is, maar ook essentieel om de duurzaamheidsdoelstellingen van je bedrijf te behalen.

Het ontwikkelen en implementeren van een energiestrategie, gericht op het verminderen van de afhankelijkheid van energie om de groeiende data-ambities te ondersteunen, vormt een strategisch voordeel voor je organisatie. Hoe sneller je een energiebesparende strategie implementeert, des te sneller en effectiever je kunt besparen op energiekosten.

Prof. Dr. Ir. Jan Rotmans

Prof. Dr. Ir. Jan Rotmans is hoogleraar en wetenschapper op het gebied van klimaatverandering, duurzaamheid en transities en een internationale autoriteit en biedt overheden en bedrijven duidelijkheid in de energietransitie.

Tevens is hij medeoprichter van stichting Urgenda, deze Stichting spande een rechtszaak aan om de uitstoot van broeikasgassen eind 2020 met tenminste 25 procent te verminderen ten opzichte van 1990.

Deze uitnodiging is persoonlijk, en je wilt deze unieke sessie niet missen!

Meld je hieronder aan en ontdek hoe je kunt profiteren van meetbare operationele en energie-efficiënte dataopslag, wat innovatie en een duurzamere toekomst stimuleert.

Meld je hier aan:

 

Locatie

Green Village, Blokhoeve 7, 3438 LC Nieuwegein, Netherlands

Datum:
30.01.2024
Tijd:
10:30 – 13:30
Type:
Offline

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl