Nieuwjaarsevent NorthC Datacenters

11 januari 2024, 13:00 – 19:00

Toevoegen aan mijn agenda: toevoegen

 

Op donderdag 11 januari organiseert NorthC Datacenters haar jaarlijkse nieuwjaarsevent, ditmaal gehouden in het Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Als partner van Dutch Cloud Community nodigt NorthC graag onze leden uit voor dit bijzondere evenement.

Jim Stolze, bekend als pionier op het gebied van kunstmatige intelligentie in Nederland en TED-talk spreker, zal als dagvoorzitter en keynote spreker de gasten verwelkomen in Het Auditorium van het museum en het programma leiden. Daarnaast zal Alexandra Schless, CEO van NorthC, inzicht geven in de plannen voor 2024 en kort terugblikken op het afgelopen jaar.

Voor de gasten van het NorthC nieuwjaarsevent is Naturalis vanaf 13.00 uur vrij toegankelijk. Een unieke gelegenheid om betoverd te worden door de fascinerende wereld van onderwaterdieren en een reis door de tijd te maken, omringd door levensgrote dinosaurussen zoals de indrukwekkende Tyrannosaurus Rex, de majestueuze Triceratops en de imposante Mosasaurus die 65 miljoen jaar geleden de aarde bewoonden.

Voor meer informatie en aanmelding voor het event volg de link hieronder:
Aanmelden

Locatie

Museum Naturalis, Darwinweg 2, Leiden, Netherlands

Datum:
11.01.2024
Tijd:
13:00 – 19:00
Type:
Offline

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl