• Home
  • Enquête Kubernetes

Enquête Kubernetes

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak om applicaties in microservice/containers te ontwikkelen om hun OTAP-omgeving te verbeteren en toekomstbestendig te maken. Bij multinationals wordt deze technologie al veel gebruikt.
Wij zijn benieuwd of en in welke mate dit onderwerp ook onder de aandacht van serviceproviders staat. Om de orkestratie van microservices/containers in combinatie met de groei en beheer van app development goed te onderhouden wordt Kubernetes (K8s) ingezet.

Dutch Cloud Community voert een korte inventarisatie onder haar leden uit. Dat doen we in samenwerking met onze partner Veeam. Om een goed beeld te krijgen van de informatiebehoefte rondom dit onderwerp, nodigen we je uit om een paar vragen te beantwoorden. We gebruiken de informatie uit dit onderzoek om met het juiste aanbod (qua workshops, sessies, webinars e.d.) aan te bieden.

Belangrijk!

Het invullen van de vragen duurt ongeveer 5 minuten. De antwoorden worden niet 1 op 1 gebruikt of verwerkt. Het is een inventarisatie dus we kijken vooral naar het algemene beeld.