Dataplace

Over Dataplace datacenters

Dataplace bestaat sinds 2011 en maakt sinds 2016 onderdeel uit van de Eurofiber Group. Vanuit een zestal moderne carrier neutrale Tier III datacenters in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Brabant worden hoogwaardige (twin) datacenterdiensten geleverd. Dataplace beschikt over de ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 50001, NEN 7510 certificering en een ISAE-3402 type II verklaring. Het onderscheidend vermogen van Dataplace uit zich in kennis en ervaring in datacentermanagement en in de persoonlijke aandacht voor klanten. Inmiddels maken vele IT gerelateerde ondernemingen, overheidsinstellingen, zorginstellingen en beursgenoteerde bedrijven tevreden gebruik van de dienstverlening. Alle Dataplace datacenters draaien bijna autonoom, wat betekent dat onze klanten 24/7 toegang hebben tot hun rack zonder dat zij afhankelijk zijn van Dataplace medewerkers. Klanten van Dataplace waarderen de dienstverlening met een NPS score van +47 een gemiddelde cijfer van een 8,3.

Customer quote

“Dataplace denkt echt na over álle details waarmee wij als klant wellicht geholpen zouden kunnen zijn, vertelt Peter Bloemink, ICT Architect van zorginstelling Altrecht. “Ze laten met alle aanwezige faciliteiten zien dat het zijn klanten begrijpt.”

Voor meer informatie: www.dataplace.com of neem direct contact op met Steve Ramdharie via +31 88 282 2752 of sales@dataplace.com

De voordelen voor ISP Connect leden

We begrijpen het belang van een sterke bedrijfscultuur, afgestemd op een reeks gemeenschappelijke waarden. Onze strategische en operationele plannen zijn ontwikkeld om de volgende gedeelde kernwaarden te ondersteunen:

Innovatie en autonoom

Bij Dataplace streven we naar continue verbetering door het implementeren van een management-en klantsysteem met doelstellingen om onze kwaliteit en informatiebeveiliging continu te verbeteren. We willen onze impact op het milieu verminderen door met medewerkers en andere belanghebbenden samen te werken, door middel van verbeterpraktijken in overeenstemming met wettelijke en andere vereisten. Onze datacenters draaien onder andere bijna volledig autonoom en wordt geregisseerd vanuit één management systeem.

Professionaliteit en expertise

We streven ernaar om te allen tijde samen te werken en te communiceren. Deskundig advies, praktische hulp – welke expertise er ook gewenst is, wij bieden u altijd de juiste ondersteuning  aan die u nodig heeft.

Persoonlijk, betrouwbaar, klantgericht

Wat ons onderscheidt van andere datacenters, zijn onze visie en onze persoonlijke benadering. De oorsprong daarvan? Onze eigen ervaringen uit het verleden als klant van verschillende grote datacenters. Die ervaringen, aangevuld met onze ideeën over verbetering van zowel technische aspecten als klantgerichtheid, hebben die visie gevormd. In alles wat wij doen, denken wij vanuit u als eindgebruiker. Van de manier waarop we uw servers inhuizen, tot de manier waarop wij u dagelijks te woord staan op de vloer – over elk detail is nagedacht.

Podcast Dataplace

Dataplace opende een nieuwe vestiging midden in de corona-crisis. Het bedrijf is de afgelopen jaren snel gegroeid en zit vol ambitie. Steve Ramdharie, managing datacenter services, spreekt met Simon Besteman over hoe een commercieel datacenter zich aanpast aan de anderhalve meter wereld. Hoe faciliteer je klanten tijdens een lockdown, en hoe zorg je ervoor dat je de groei die het thuiswerken met zich mee heeft gebracht kunt begeleiden? Beluister hier de podcast die Simon Besteman opnam met Steve Ramdharie:

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl