Trans-iX

Trans-iX is een IT dienstverlener die zich met zijn kwalitatief hoogwaardige en unieke expertise met name richt op bedrijfskritische technologische infrastructuur omgevingen. Wij hosten, implementeren en beheren innovatieve concepten en oplossingen. Hiermee leveren we een onderscheidende bijdrage aan het succes van onze klanten. De oplossingen van Trans-iX betreffen het slim en efficiënt toepassen van nieuwe technologie, of liggen op procesmatig, beheersmatig en financieel vlak. Hiermee biedt Trans-iX haar klanten een maximaal niveau van totaaloplossingen.

Missie

De kwaliteit en het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van onze oplossingen en dienstverlening zijn de hoogste doelen. Hierdoor biedt Trans-iX optimaal werkende en betaalbare totaaloplossingen aan haar klanten.

Trans-iX is een stabiele werkgever met een open cultuur, technische inslag, ruimte voor persoonlijke groei en veel aandacht voor een prettige werksfeer. Iedere medewerker kan zich in eigen tempo ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Het doel is dat iedere medewerker bewust bekwaam actief is in het leveren van een waardevolle bijdrage aan het eindresultaat.

Visie

De vraag naar volledige ontzorging rondom veilige en betrouwbare IT-oplossingen zal komende jaren steeds meer toenemen. De achterliggende techniek zal steeds minder van belang zijn voor de eindgebruiker. De benodigde techniek en veiligheid van deze oplossingen worden steeds complexer en geavanceerder. Wet- en regelgeving zorgen voor vraag naar aanpassingen in huidige infrastructuren. De investeringen die gedaan moeten worden om dit te realiseren worden steeds hoger en eisen een hoog kennisniveau van het IT-personeel.

Think in possibilities!

Dit is het credo van Trans-iX. Denken in mogelijkheden is komende jaren de leidraad bij alles wat we doen. Hierdoor maken we en leveren we IT-oplossingen die van waarde zijn voor het succes van onze relaties. Kwaliteit op alle fronten staat daarbij centraal. Dit houdt in dat we onze klanten naast de levering van de best mogelijke oplossing ook voorzien van maximale service en kwaliteit. De klant staat hierbij altijd centraal.

Trans-iX levert haar diensten al meer dan 13 jaar aan eindgebruikers, resellers en IT‑partners. Resellers en IT‑partners kunnen deze services al dan niet white-label afnemen om zo hun eigen portfolio uit te breiden.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn klaar om uitdagingen aan te gaan. We zijn gespecialiseerd en onderzoeken verdere mogelijkheden voor uw organisatie op complexe gebieden zoals Security, Continuity, Connectivity en Productivity. We denken mee in toepasbare mogelijkheden en oplossingen voor onze klanten.

Trans-iX Private Cloud

Of het nu gaat om het voorzien in huidige IT-behoeften, het faciliteren van groei of als kopie voor een productieomgeving, Trans-iX private cloud is volledig schaalbaar. De Trans-iX private cloud-service is beschikbaar voor omgevingen van instapniveau voor het MKB tot  grote omgevingen op enterprise niveau. Nieuwe nodes kunnen eenvoudig worden toegevoegd om eventuele wijzigingen in de vereisten in de beschikbare rekenkracht, geheugen en opslag op te vangen.

“Onze private cloud-propositie is afgestemd op hoe we de dingen zouden willen zien als we samenwerken met anderen. Een eersteklas Service Level Agreement, up-to-date hardware en alle mogelijke carriers zoals AMS-IX en de NL-IX die relevant zijn voor elke eindgebruiker. Alle diensten zijn in Nederland ondergebracht in de state of the art datacenters van NorthC.”- CTO Merijn Evertse van Trans-iX.

Trans-iX private cloud biedt een omgeving die:

  • volledig schaalbaar is om zo aan de wensen en behoeften van elke organisatie te kunnen voldoen.
  • alle gegevens bewaard op hardware die exclusief is voor het bedrijf.
  • volledige integratie biedt met bedrijfskritische infrastructuren.
  • wordt gehost vanuit enkele van de meest geavanceerde datacenters van Nederland, of een datacenter naar keuze.
  • volledig gecertificeerd is voor elke productieomgeving.
  • een volledig compatibele fallback-optie biedt voor bedrijfskritische on-premise hardware en wordt een solide herstelpunt voor het herstellen van alle verloren gegevens na eventuele calamiteiten.

 

Podcast Trans-iX

Wat is een Private Cloud propositie precies? En voor wie is het bestemd? Simon spreekt in deze aflevering met Diederik Wennekes van Trans-IX, een hostingbedrijf uit Zaandam dat snel groeit en zich in hoog tempo aan het ontwikkelen is. De uitrol van een eigen Private Cloud is een belangrijke mijlpaal voor Trans-IX, en Diederik laat ons meekijken in de keuken van zijn organisatie.

Beluister hier de podcast die Simon Besteman opnam met Diederik Wennekes van Trans-iX

Trans-iX
Adresgegevens
Westzijde 318B
1506 GJ Zaandam
Telefoon
+31 88 1160900
E-mailadres
servicedesk@trans-ix.nl
Website
https://www.trans-ix.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl