Stepco

Het grootste misverstand van IT is dat het over computers gaat. Dat is niet zo.
IT gaat over mensen.

Over je medewerkers die zo slim mogelijk hun werk doen. Over je leveranciers die zo vlot mogelijk met je samenwerken. Over je klanten die zo plezierig mogelijk zaken met je doen. Over je IT-partner die dat allemaal mogelijk maakt.

Bij Stepco vinden we dat IT niet draait om ingewikkelde dingen waar je het liefste met een bochtje omheen loopt, maar over mensen waar je juist graag op af stapt. Daarom gedragen wij ons als je collega.

Als je een vraag hebt, beantwoorden we die. Als er een probleem is lossen we dat op (24 uur per dag als het nodig is). Als je tijdelijk een tekort aan mensen hebt, springen we bij.
En als je op strategisch niveau wilt sparren over digitale transformatie, dan delen we al onze kennis met je.

We vinden dat niet meer dan logisch en we merken dat onze klanten er erg gelukkig van worden. Vooral omdat we op vrijwel alle IT-gerelateerde vragen een antwoord hebben. En zo niet, dan schakelen wij hulp in.

Met Stepco als je IT-partner hoef je nooit meer op zoek naar een cyber security specialist, een cloud consultant of workspace goeroe.Wij regelen het voor je en bewaken het overzicht.
We houden alles up to date, veilig, bereikbaar, betaalbaar en schoon.

Daar kom geen woord programmeertaal bij kijken. Lijkt je dat een verademing? Onze 100 Stepcollega’s vormen samen de meest gedreven IT-afdeling die je je kunt wensen. Stepco. Echte mensen, echte oplossingen.

Specialisme

Stepco biedt verschillende diensten die zich allemaal kenmerken door kwaliteit en veiligheid.

ManageIT

Beheer en calamiteitenzorg van servers en werkplekbeheer in één. Wij zorgen proactief dat jouw IT-omgeving operationeel blijft en automatiseren noodzakelijke routinematige werkzaamheden.

EasyIT

Met Stepco EasyIT bieden wij cloud oplossingen op maat en ben je tegen een vast tarief per maand voorzien van werkplekken, een IT-infrastructuur inclusief diensten, de verbindingen en van actuele hard- en software.

SecureIT

Met onze IT security diensten bieden wij complete, betrouwbare oplossingen om jouw data en
IT-infrastructuur te reguleren en te beveiligen.

HelpIT

Veelzijdige IT-support van reiniging, verhuizing, kabelmanagement tot flexplekmanagement voor het creëren van een optimale werkplek.

Stepco
Adresgegevens
Aziëstraat 15 6014 DA Ittervoort
Telefoon
+31475567567
E-mailadres
info@stepco.nl
Website
https://www.stepco.nl/

Recente berichten

Stepcolumn: Recruitment in tijden van Covid-19
Stepcolumn: Recruitment in tijden van Covid-19
22 januari 2021 | Leden
Interview met Loes Vaesen, HR manager bij Stepco Covid-19 heeft het belang van een goedwerkende infrastructuur en ICT aangetoond. Het…
Lees meer
Wereldwijde pc-afzet stijgt in 2020 grootste groei in tien jaar!
Wereldwijde pc-afzet stijgt in 2020 grootste groei in tien jaar!
21 januari 2021 | Leden
De pandemie blijft de verkoop van computers aanwakkeren. Marktonderzoeksbureau Gartner spreekt van een aangroei van bijna vijf procent over het…
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl