Arcus IT

Wij zijn Arcus IT. Resultaatgericht, doeltreffend en betrokken. Met onze specialistische kennis van ICT, processen en branches integreren we standaardoplossingen zorgvuldig in specifieke situaties. Het doel?
Kostenreductie, verhoogde productiviteit en continuïteit. Het resultaat? Concreet rendement uit de inzet van IT.

Wij zijn gevestigd in Zwolle, Rotterdam en Oud Gastel en bedienen vanuit deze vestigingen klanten door heel Nederland met ons team van ruim 110 getrainde en gemotiveerde IT-experts.

Realiseert Rendement

Rendement uit de inzet van IT, wat betekent dat nu eigenlijk? Concreet behalen we door proces- en prestatieverbetering een verhoging van uw productiviteit. Ook zorgen de juiste oplossingen vaak voor een kostenreductie, omdat u alleen betaalt voor hetgeen u gebruikt. Door de inzet van
slimme software verbeteren en vergemakkelijken we daarnaast de samenwerking in uw bedrijf, waardoor een efficiëntieslag gerealiseerd wordt. Tot slot resulteert goede IT-security in een minimalisering van risico’s op het gebied van continuïteit, dataverlies en hoge kosten.

Meer weten? Kijk op www.arcusit.nl!

Specialisme

Arcus IT is gespecialiseerd binnen de volgende branches: accountancy, zorg en welzijn, eerstelijnszorg en retail.

Accountancy

Arcus IT heeft diepgaande kennis van de accountancybranche en jarenlange ervaring met branchespecifieke applicaties. Zo zijn we de
vertrouwde partner van veel accountantskantoren bij de transitie naar de Cloud en de efficiënte, veilige inrichting van de ICT-omgeving.

Zorg en Welzijn

Arcus IT is gespecialiseerd in veilige, beheersbare, gebruiksvriendelijke én (kosten)efficiënte oplossingen binnen de zorg. Stap voor stap integreren wij
ICT-oplossingen die het beste bij uw zorginstelling passen.

Eerstelijnszorg

Arcus IT is de grootste IT-dienstverlener met het meest complete aanbod voor de eerstelijnszorg in Nederland. Hiermee nemen we alle ICT-gerelateerde zaken uit handen en realiseren we een optimaal gestroomlijnde, veilige ICT-omgeving. Dit betekent niet alleen dat u slechts één gespecialiseerd aanspreekpunt heeft voor vragen en problemen, maar ook een kostenbesparing realiseert door verhoogde efficiëntie.

Retail

Met ons zeer complete retail-portfolio zorgen we voor het optimaal functioneren van de ICT-omgeving van winkels en ketens. Dat betekent dat het internet goed functioneert, systemen continu blijven draaien en dat data altijd toegankelijk is. We fungeren als aanspreekpunt voor alle vragen en problemen rondom de techniek. Dat bespaart een hoop tijd en frustratie en zorgt ervoor dat u uw klanten altijd goed kunt bedienen.

Arcus IT
Adresgegevens
Dokter van Lookeren Campagneweg 17 8025 BX Zwolle
Telefoon
+3188058 59 00
E-mailadres
info@arcusit.nl
Website
https://www.arcusit.nl/

Recente berichten

5 tips bij jouw stappen richting de online werkplek
5 tips bij jouw stappen richting de online werkplek
5 januari 2021 | Leden
Nieuws 5 tips bij jouw stappen richting de online werkplek In veel accountantskantoren staat de online werkplek hoog op de…
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl