#Cloud4GoedeDoelen

Doe mee aan onze actie!

De Social Responsibility werkgroep van Dutch Cloud Community nodigt je uit om mee te doen aan de actie Cloud4GoedeDoelen!

We hebben leden nodig die hun kennis, kunde, producten en diensten willen aanbieden aan de goede doelen. Hoe meer leden hier mee doen, hoe completer ons aanbod kan zijn en hoe beter de load te verdelen is. 

 

Wat is #Cloud4GoedeDoelen?

Als internetspecialisten weten we als geen ander hoe belangrijk het is voor een organisatie om een goede aanwezigheid op het web en een betrouwbare IT-infrastructuur te hebben.

We begrijpen ook dat veel organisaties die zich inzetten voor het maatschappelijk belang, dat vaak moeten doen met weinig middelen, kleine ICT-budgetten en vrijwilligers, die natuurlijk niet altijd IT-experts zijn.

Daarom willen we als branche graag Nederlandse verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk en met een goed doel, ondersteunen om ze te helpen door kennis, kunde, producten en diensten tegen kostprijs in te zetten.

 

Wil je als bedrijf betrokken zijn bij de Social Responsibility werkgroep en/of #Cloud4GoedeDoelen? Stuur dan een mail naar simon@dutchcloudcommunity.nl, hij loodst je de goede kant op.

Wie gaan we helpen?

Verenigingen, stichtingen, organisaties die een maatschappelijk doel nastreven, en weinig middelen hebben om hun ICT in te richten. Grote organisaties met eigen IT-afdelingen en adequate budgetten voor IT vallen buiten de scope van deze actie.

We richten ons niet op de goede doelen die al klant zijn bij leden en partners uit onze community, maar op de kleine goede doelen die geen of weinig IT-budget en expertise hebben.

Wat gaan we deze organisaties bieden?

Een breed scala aan services. Dat gaat van de hosting van websites (niet het ontwerp), tot IT-beheer, security, cloud, hosting, uitwijk, back-up(s) en connectiviteit. De bedoeling is om diensten en uren in eerste instantie (binnen wat redelijk is) tegen kostprijs aan te bieden. Licenties, hardware en andere out-of-pocket kosten worden in overleg doorgefactureerd aan de aanvragers.

Hoe werkt het?

De aanvragen worden beoordeeld door een team van branchevereniging Dutch Cloud Community. Op basis van wat er nodig is om aan de vraag te voldoen en in welke regio de aanvrager zich bevindt, worden de aanvragen door ons verdeeld onder onze leden. We zorgen ervoor dat de aanvraag terecht komt bij een bedrijf dat een specialisatie heeft die past bij wat er gevraagd wordt. Ook zorgen we dat het bedrijf qua omvang goed matcht met de vraag en dat het desbetreffende bedrijf in dezelfde regio zit als de aanvrager.

Aanmeldformulier

Wil jouw organisatie de goede doelen ondersteunen op IT-gebied? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op.  

De gegevens worden voor geen enkel ander doel gebruikt dan om jullie te kunnen helpen, ze zullen ook niet verder gedeeld worden behalve met de provider die met jou aan de slag zal gaan! Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.