Summer BBQ & NK Serverwerpen 2024

Op 5 september is het weer zover!

Dan organiseren wij wederom onze jaarlijkse Summer BBQ in combinatie met het NK Serverwerpen. Onze Summer BBQ is inmiddels “de vaste prik in de kalender” voor de hele Nederlandse Cloud- en internetsector geworden.

Dit is het moment waarop onze leden en partners bij elkaar komen om te genieten van het mooie weer, het lekkere eten en de mogelijkheid om bij te praten en te netwerken. Afgelopen jaar hebben we weer ruim 300 gasten mogen verwelkomen.

Op 5 september zijn jullie welkom bij Down Under, Ravensewetering, Nieuwegein.

Tijdens onze Summer BBQ wordt ook traditiegetrouw hét enige echte NK Serverwerpen gehouden. IT-professionals uit Nederland gaan met elkaar de strijd aan om de felbegeerde titel. De geprepareerde servers van meer dan 10 kg worden op een speciale wedstrijdbaan weggeworpen. Onze Nederlandse traditie is op CloudFest van dit jaar bovendien internationaal gegaan. Dutch Cloud Community organiseerde daar met CloudFest het eerste WK Serverwerpen.

Meld je hier aan voor de Summer BBQ

Meld je hier aan voor het NK Serverwerpen

Sponsoring Summer BBQ

Je kunt jouw bedrijf als sponsor aan de Summer BBQ verbinden. Het pakket biedt een hoog kwalitatief umfeld en directe exposure in de Nederlandse Cloud- en internetsector.

Het sponsorpakket omvat:

  • Jouw bedrijfslogo wordt geplaatst op alle communicatie uitingen voor het event (website, nieuwsbrieven en social media)
  • Mogelijkheid om flyers of goodies uit te delen.
  • Jouw bedrijfslogo wordt geplaatst op de uitingen tijdens het event (signing, banners en vlaggen)

Sponsorbedrag: € 4.500,- (exclusief BTW).

Het bespreken van extra opties is altijd mogelijk.

Wil jij jouw bedrijf als sponsor aan de Summer BBQ verbinden? 

Stuur ons dan een mail naar marketing@dutchcloudcommunity.nl

Delen:

Gerelateerde evenementen:

jul 1
TechDrinks | Eindhoven
TechDrinks Eindhoven is meer dan een netwerkborrel; het is een energieke ontmoetingsplek die de innovatieve en levendige gemeenschap van IT-professionals in heel Nederland samenbrengt.
Lees meer
sep 5
Summer BBQ & NK serverwerpen 2024
We houden bij Dutch Cloud Communities van tradities! Dus zet 5 september alvast in je agenda voor onze summer BBQ en NK serverwerpen.
Lees meer
sep 23
TechDrinks | Amsterdam
TechDrinks Amsterdam is meer dan een netwerkborrel; het is een energieke ontmoetingsplek die de innovatieve en levendige gemeenschap van IT-professionals in heel Nederland samenbrengt.
Lees meer