Cybersecurity

De netwerkbijeenkomst ‘cybersecurity’ begon met een introductie van de Intermax groep door gastheer Ludo Baauw. Deze werd gevolgd door een customer case over de uitdagingen bij Gemini Windpark, gepresenteerd door DHPA’s nieuwe partner Legian. In deze case lieten zij zien hoe op een bijzondere manier verschillende security-uitdagingen zijn opgelost zonder de operatie van deze organisatie te ontwrichten of ingrijpend te veranderen.

Na een korte pauze vertelde Dave Maasland, CEO van Eset Nederland, over de ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Dave brak een lans voor samenwerking tussen grotere en kleinere Managed Service Providers om de vele bedreigingen beter en in breder verband het hoofd te bieden. MSP’s hebben een gezamenlijk doel en gezamenlijke verantwoordelijkheid bij de borging van cybersecurity.

Vervolgens gingen we verder met een paneldiscussie met security-specialisten uit het DHPA-netwerk. Melchior Aelmans (Juniper Networks), Robin van Sambeek (Topicus Keyhub), Dave Maasland (Eset Nederland), Marc Jepkes (Fortinet) en Bas Kokken (Legian) gingen met elkaar in discussie over verschillende topics en vragen uit de zaal. Zoals altijd werd er afgesloten met een netwerkborrel en borrelhapjes.

Onze dank gaat uit naar Intermax Cloudsourcing, alle sprekers en bezoekers!

Slides

Datum:

Delen:

Gerelateerde artikelen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl