Markt & Strategie

Tijdens de netwerkbijeenkomst op donderdag 19 december 2019 bij Down Under in Nieuwgein gaf DHPA directeur Ruud Alaerds een toelichting op de plannen van DHPA voor 2020. De in 2019 ingeslagen weg, waar ondermeer gestreefd is naar meer interactie tussen de deelnemers en partners onderling, wordt in 2020 doorgezet. De twee bepalende doelstellingen hierin waren:

  • Het borgen en aantonen van kwaliteit;
  • Het verhogen van de naamsbekendheid van het netwerk en promotie van de lokale Cloud Service Provider (onze achterban) als ideaal voorgesorteerde partij voor cloudoplossingen.

Met deze doelstellingen en de steekwoorden: ‘verbinding, inspiratie, kwaliteit en communicatie’ bevat de agenda naast de netwerkwerkbijeenkomsten veel grotere en kleinere netwerkevenementen. Hierin zijn de volgende activiteiten meegenomen:

  • Elke twee weken een nieuwsbrief
  • Werkgroepen & commissies: SLA, juridisch, NEN, marketing
  • Artikelen: use cases met branche specifieke referenties
  • Updates wet- & regelgeving vanuit DINL met verslag vanuit dossiers en acties
  • Opinie: blogs, artikelen, columns, duiding en visie (in samenwerking met het DHPA-netwerk)

Daarnaast introduceerde Ronald Hoeijenbos, CEO van Crayon Benelux, Sequint Crayon als nieuwe premier partner van DHPA. Hierna gaf Pim Bilderbeek, van kennispartner The METISfiles, een update over hoe de sector er voor staat en tot slot presenteerden we de nieuwste resultaten van de Cloud Adoptie Monitor. Na afloop konden aanwezigen zich aansluiten bij de gezamenlijke kerstborrel van DHPA en ISPConnect, die mede mogelijk werd gemaakt door Veeam.

Datum:

Delen:

Gerelateerde artikelen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl