Alles is data

Tijdens de netwerkbijeenkomst op 17 oktober 2019 bij Vanbreda Risk & Benefits werd invulling gegeven aan het thema ‘alles is data’. Duidelijk werd dat service providers voldoende kansen hebben om te profiteren van de data-explosie die zich momenteel en ook de komende jaren voltrekt in de markt. Denk aan een rol als beheerder, maar ook voorlichter over de mogelijkheden.

Service providers lopen qua mogelijkheden vaak voor op de markt en kunnen vanuit hun focus of specialisatie de ideale partner zijn bij bijvoorbeeld de te gebruiken technologie. Vendoren lopen nog verder vooruit op wat de markt kan gaan gebruiken. Samenwerking tussen service provider en andere IT-specialisten blijkt een andere belangrijke stap in het ontzorgen van de eindklant.

Onze dank gaat uit naar Lisette Meij, Jeroen Bronkhorst, Erwin de Kroon, Maikel Kelder, Rob Christ, Bert van Meel, Henk Liebeek en Marcel Nootebos voor de presentaties of de deelname aan het panel tijdens deze netwerkbijeenkomst. En natuurlijk grote dank aan gastheer Vanbreda Risk & Benefits voor de organisatie.

Slides

Datum:

Delen:

Gerelateerde artikelen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl