• Home
  • Nieuws
  • Worldwide Supply nieuwe business partner van DHPA

Worldwide Supply nieuwe business partner van DHPA

Worldwide Supply, een wereldwijd actieve leverancier van netwerk- en telecomapparatuur, oplossingen en diensten heeft zich aangesloten bij de DHPA als business partner. Dit maakt de DHPA, de brancheorganisatie voor toonaangevende Nederlandse hosting- en cloudproviders, vandaag bekend.

Worldwide Supply bestaat sinds 2004 en werkt met en voor operators, serviceproviders en datacenters. De dienstverlener heeft als primair doel organisaties veel geld te laten besparen op CAPEX en OPEX. Naast het leveren van producten en diensten voor een betaalbaar bedrag, staan bij Worldwide Supply service, kwaliteit en een snelle levertijd hoog in het vaandel. Met een voorraadwaarde van ruim 1 miljard dollar levert Worldwide Supply in ruim 400 landen meer dan dan 190 verschillende merken voorzien van een lifetime warranty.

Ruud Alaerds, directeur van de DHPA: “Een bedrijf als Worldwide Supply bedient wereldwijd IT- en telecombedrijven met een brede range aan scherp geprijsde producten en heeft naast testlabs en certified engineers ook een eigen supportorganisatie. Bedrijven in ons netwerk hebben vaak ad hoc behoefte aan kwalitatieve, maar ook gunstig geprijsde oplossingen. Wij streven ernaar met deze nieuwe partner een extra dimensie voor onze deelnemers toe te voegen.

Ontdek ook Worldwide Supply en bespaar op kosten voor uitgaven van jouw netwerk! Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op via: www.worldwidesupply.net, www.worldwideservices.net, tel. +31 (0)20 808 5138 / +31 (0)20 2993770.

Over Worldwide Supply

Worldwide Supply is een wereldwijde leverancier op het gebied van hardware voor netwerken en managed IT-oplossingen voor services. Het hoofdkantoor is gevestigd in New Jersey en het bedrijf heeft kantoren in Californië, Massachusetts, New York, North Carolina, Texas en Amsterdam. Worldwide Supply levert netwerkhardware, diensten en oplossingen aan klanten over de hele wereld. Worldwide Supply werkt samen met een diverse toonaangevende technologiebedrijven waaronder Dell, EMC, HP, Infinera, Radwin, Red Hat, VMWare, Ni2 en meer. Worldwide Supply ondersteunt de producten die het verkoopt met een toonaangevende levenslange garantie en verkoopt producten van grote technologiefabrikanten zoals Cisco, Juniper, Arris, Alcatel-Lucent, Dell, EMC, HP en meer. Bezoek voor meer informatie: www.worldwidesupply.net

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl