• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • Verhoog de veiligheid van jouw organisatie vandaag nog

Verhoog de veiligheid van jouw organisatie vandaag nog

Een verhoogde beveiliging voor cyberaanvallen zoals ransomware is een noodzaak geworden, omdat cybercriminelen vaker toeslaan en steeds verfijnder te werk gaan.
Mede door de corona pandemie speelt een groter deel van ons leven zich online af. Wat het voor kwaadwillenden een stuk makkelijker en aantrekkelijker maakt een digitale aanval te plegen. Hackers worden slimmer en de impact van een cyberaanval kan groot zijn.

Microsoft Defender for Business

Om organisaties beter te beschermen tegen cyberaanvallen, heeft Microsoft een nieuwe beveiligingsoplossing toegevoegd aan haar bestaande portfolio. Deze oplossing genaamd Microsoft Defender for Business is een gratis onderdeel van het bestaande Microsoft 365 Business Premium abonnement. Met deze nieuwe functionaliteit verhoog je de zogenoemde virusscanner naar een next gen beveiligingsoplossing. Deze functionaliteit kan automatisch actie ondernemen en maakt de IT-omgeving van jouw organisatie een stuk veiliger.
De Microsoft Defender for Business biedt versimpelde uitrol- en beheermogelijkheden, de laatste antivirus bescherming, detectie- en response mogelijkheden voor geavanceerde aanvallen met behulp van op gedrag gebaseerde monitoring.

Meer informatie of een advies op maat?

Wil jij jouw organisatie nog beter beschermen tegen cyberaanvallen door het gebruik van Microsoft Defender for Business? Neem contact op met het Stepco salesteam via sales@stepco.nl. Voor meer informatie over hoe Microsoft omgaat met beveiliging, kun je contact opnemen met het Stepco presales team via presales@stepco.nl. Uiteraard mag je ons ook bellen, wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-4455000.

Het bericht Verhoog de veiligheid van jouw organisatie vandaag nog verscheen eerst op Stepco.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl