• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • Untangle haalt de complexiteit uit netwerkbeveiliging

Untangle haalt de complexiteit uit netwerkbeveiliging

Untangle NG Firewall beschermt gebruikers en organisaties tegen gevaren van zowel binnen als buiten het eigen netwerk. Op die manier zijn medewerkers veiliger online en voorkom je ongeautoriseerde toegang en datalekken. Untangle biedt een geïntegreerde beveiliging van netwerken, zowel op locatie als in de cloud.

Een firewall inrichten zodat je netwerk goed beschermd is, kan een hele taak zijn. Zeker als de soft- of hardware net niet doet wat je er van verwacht. Untangle vereenvoudigt netwerkbeveiliging met een enkel, modulair softwareplatform en is ontworpen om te blijven voldoen aan de continu veranderende behoeften van organisaties.

Waarom Untangle?

Een firewall is een belangrijk onderdeel in de strijd tegen cybercriminaliteit. Het aanbod van verschillende soorten firewalls is groot, maar in de basis dienen ze uiteindelijk allemaal hetzelfde doel: het netwerk beschermen tegen schadelijk verkeer. In vergelijking met andere firewalloplossingen steekt Untangle er op veel vlakken met kop en schouders bovenuit. Zeker als het gaat om features, beveiliging en support.

-> Lees verder op de BIT Internet website

 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl