Proxmox Backup Server released!

Tuxis B.V. – Proxmox Backup Server released!

Bron: Tuxis B.V.

Wij hebben bijvoorbeeld veel geleerd over PBS. We hebben gezien dat Proxmox updates en functies met een ongelooflijke snelheid kon leveren. We hebben ook gemerkt dat PBS behoorlijk hongerig is naar I/O, meer dan we hadden verwacht. Voor ons betekent dit dat we geen PBS gaan inzetten op basis van dadup.eu opslag, maar speciale hardware gebruiken met ZFS en SSD cache.

Je hebt ons zien overschakelen van ZFS naar LVM tijdens deze BETA, wat best pijnlijk was om te zien. De migratie werkte niet zoals we hadden verwacht, en zelfs na de migratie hebben we problemen gezien die ik nog nooit eerder heb gezien. Dit deed ons besluiten om het eindproduct op ZFS te baseren, niet op LVM.

U bent natuurlijk allemaal erg benieuwd wat Tuxis gaat doen met Proxmox Backup Server en of u er nog steeds van kunt profiteren. En we denken van wel. We gaan Proxmox Backup Server aanbieden in drie smaken

  • Community:
    U krijgt gratis een account en een datastore van 150 GB. Hiermee kunt u uw belangrijkste gegevens back-uppen naar een ander datacenter en mogelijk zelfs in een ander land.
  • Standard:
    U krijgt een account en een datastore in brokken van 1TB. Je kunt in principe blijven groeien. Dit product kost € 18, – per TB per maand exclusief BTW.
  • Enterprise:
    U krijgt uw eigen Proxmox Backup Server, specifiek afgestemd op uw behoeften. U heeft de volledige controle over de server en kunt er zeker van zijn dat u de enige gebruiker van deze server bent. Vanwege de klantspecifieke opzet van deze dienst zijn er geen prijzen beschikbaar. Heb je interesse, neem dan contact met ons op via info@tuxis.nl of gebruik het contact formulier.

We hebben besloten dat alleen de gratis versie van dit product beschikbaar is voor eindgebruikers. Bedrijven kunnen de betaalde versies bestellen.

Zoals vermeld in de BETA-aankondiging, zullen we de gratis BETA service een maand na de laatste aankondiging, die vrijdag 18 december 2020 zal zijn, stopzetten. We verwachten tegen die tijd de definitieve versie van het product klaar te hebben, zodat we de BETA testers kunnen migreren de nieuwe server indien zij gebruik van de dienst willen blijven maken..

Wat overblijft is om u te bedanken voor uw input en feedback! We hebben een paar zeer nuttige bugrapporten gemaakt in deze BETA, die hebben bijgedragen aan het verbeteren van PBS.

 

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl