Nieuw: Tuxis Marketplace

Tuxis B.V. – Nieuw: Tuxis Marketplace

Bron: Tuxis B.V.

Op de Tuxis Marketplace, die we eenvoudig op ieder TCC zullen aanbieden door middel van onze S3-service daDup.eu, vinden onze klanten kant-en-klare images voor bekende producten zoals Windows, Debian, Ubuntu, Mikrotik en 3CX, alsook ISO’s voor allerlei besturingssystemen. Dat maakt het uitrollen van een nieuwe VM een klusje van enkele minuten. Schijven worden automatisch vergroot na een reboot, en via de Proxmox webinterface kunnen de SSH-keys en IP-adressen voor het booten geconfigureerd worden.

Op de Tuxis Marketplace bieden we ook onze eigen appliances aan. Op dit moment is dat de Syslog-appliance, maar zeer binnenkort zullen we daar al de EdgeWall-appliance aan toe gaan voegen. Met de combinatie van deze twee producten kunt u dus en heel goed zorgen dat uw interne netwerk veilig is en heel goed zien wat al uw servers allemaal aan het doen zijn.

Op dit moment testen we de Tuxis Marketplace op ons eigen cluster, maar we kunnen binnen enkele minuten ook uw cluster hier toegang toe geven. Over twee weken zullen we het over al onze TCC’s uitrollen.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl