• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • Tuxis B.V. – KOP ICT kiest voor Corporate Cloud van Tuxis
KOP ICT kiest voor Corporate Cloud van Tuxis

Tuxis B.V. – KOP ICT kiest voor Corporate Cloud van Tuxis

Bron: Tuxis B.V.

Van vele, naar een leverancier

In de huidige ICT-infrastructuur van Kop zijn oplossingen van verschillende partijen samengebracht tot een goed werkend geheel. Kop groeit echter sterk, met nieuwe klanten die om steeds geavanceerdere oplossingen vragen. Dat maakt het contact met en de afstemming van de verschillende componenten van meerdere leveranciers er niet eenvoudiger op. Daarom besloot het bedrijf een selectieprocedure te starten om te komen tot een leverancier van de volledige infrastructuur.

 Bas Stigter, directeur-eigenaar van Kop ICT, licht toe hoe dat in zijn werk ging:
 “Je kunt niet over een nacht ijs gaan. Als een dergelijk project mislukt, dan is de schade niet te overzien. Daarom hebben we strikte criteria opgesteld ten aanzien van redundantie, snelheid, up-time en support. Met de selectiecriteria hebben wij drie marktpartijen geselecteerd en met elkaar vergeleken. Een van de partijen kon niet voldoen aan de technische eisen. Een ander kon dat op zich wel, maar was tweemaal zo duur. Tuxis kwam als nummer een uit de bus.”

 Groene vinkjes bij alle criteria

Tuxis bleek weliswaar de goedkoopste aanbieder, maar was niet het belangrijkste. Bas Stigter vervolgt: “Tuxis kenden we al langer, omdat zij ons in de huidige situatie ook VPS-en leveren. Over de betrouwbaarheid van Tuxis-oplossingen hadden we dan ook geen enkele twijfel. De TCC blinkt echter uit qua redundantie door het wegschrijven van data op drie locaties. Ook de snelheid waarmee supportvragen worden opgepakt en afgehandeld viel op. Groene vinkjes voor alle criteria dus.”

 Ronald Otto, directeur van Tuxis, is blij met Kop ICT als klant.
 “Kop ICT is een bedrijf dat hoge eisen stelt aan veiligheid, omdat de Kop-groep ook een beveiligingstak heeft. Beveiliging en betrouwbaarheid zijn juist hele sterke kanten van de TCC. Dat zij mede daarom voor onze oplossing kiezen maakt ons trots. Binnenkort, wanneer wij de nieuwe Corporate Cloudinfrastructuur opleveren, beschikt Kop over een bedrijfszekere ICT-infrastructuur, waarop zij alle mogelijkheden hebben om de meest geavanceerde oplossingen voor hun klanten te bieden. Veilig, betrouwbaar, flexibel én tegen laagst mogelijke kosten.”

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl