Meet het aantal bezoekers

Tuxis B.V. – Klantcase Let Things Talk

Bron: Tuxis B.V.

Betrouwbaarheid en snelle groei in data

Omdat LTT een grote hoeveelheid data verwerkt, is een vlekkeloze werking van de ICT-systemen een vereiste. Schaalbaarheid en flexibiliteit zijn echter net zo belangrijk, aangezien het bedrijf snel groeit door de actualiteit van de thema’s waar hun dienstverlening op inspeelt. De partij die tot voor kort de hosting van LTT verzorgde, kon niet meer aan alle eisen voldoen. Daarom ging LTT op zoek naar een andere provider.

Jan Willem Castelijn, eindverantwoordelijk voor de technologie van LTT legt uit waarom de keuze op Tuxis viel.

“Wij werken met nieuwe technologie die zich snel ontwikkelt. Het platform waarop wij onze systemen bouwen moest daarom voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, maar ook met ons mee kunnen groeien. Ook stelden we de eis dat onze data in Nederland staat. Als er een storing is, kun je die snel en doelgericht oplossen. Ook willen we geen data bij internetreuzen, omdat je
dan geen zicht hebt op wat ermee gebeurt.
In een gesprek met Tuxis werd duidelijk dat zij niet alleen aan alle eisen konden voldoen tegen een aantrekkelijke prijs, maar ook konden meedenken over de best mogelijke inrichting van ons platform. Bij een storing werken zij niet een standaard protocol af, maar gaan doelgericht te werk, wat veel tijd bespaart. Dat gaf vertrouwen.”

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl