Jammer, maar helaas

Tuxis B.V. – Jammer, maar helaas

Bron: Tuxis B.V.

 Voor onze klanten, een beetje. Vorig jaar kregen zij aan het einde van het jaar een klein presentje, maar dit jaar doen we het anders. Hun toekomstig personeel krijgt een presentje!

Maria Genova is schrijfster van het boek Komt een vrouw bij de h@cker en heeft dit jaar What the H@ck afgeleverd. Hetzelfde onderwerp (cyber-veiligheid en privacy) maar dan gericht op kinderen vanaf groep 7/8.

We hebben besloten om alle basisscholen in Ede twee exemplaren van dit boek cadeau te doen voor de schoolbibliotheek. Daarnaast zullen we in het nieuwe jaar een seminar organiseren waar we Maria Genova voor uitnodigen. Zij kan dan de docenten vertellen over de risico’s voor de kinderen en zichzelf, en natuurlijk alle vragen beantwoorden.

Vandaag zijn we bij een tiental scholen geweest om de tasjes met boeken en de uitnodiging voor het seminar uit te delen. De reacties zijn overwegend positief en enthousiast. Gelukkig merken we dat veel scholen er ook echt mee bezig zijn. We hopen dat de kinderen zich door het lezen van dit boek ook nog een stuk bewuster op het internet zullen bewegen.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl