• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • Tuxis B.V. – Hostingprovider Cyberfusion migreert naar de Private Cloud
Hostingprovider Cyberfusion migreert naar de Private Cloud

Tuxis B.V. – Hostingprovider Cyberfusion migreert naar de Private Cloud

Bron: Tuxis B.V.

Het TCC voorziet in alle eisen. Uitbreiding van de private cloud gebeurt live en hardwarefalen (of zelfs uitval van een heel datacenter) zal nooit voor langdurige uitval zorgen. In het TCC is hardware ondergeschikt en daardoor leverde hardware met dure redundantie en supportcontracten geen toegevoegde waarde. De software bepaalt hoe de hardwarecapaciteit wordt gebruikt. Daarnaast vertrouwt Cyberfusion op de kennis en kunde van Tuxis om de private cloud volgens de beste standaarden te onderhouden.

Wij zijn ervan overtuigd dat transparantie en controle alléén mogelijk is met eigen infrastructuur. Het bedenken, bouwen, onderhouden en beheren van hardware is niet onze ‘core business’.  Daarentegen heeft eigen infrastructuur als voordeel dat het voordeliger is en dat we zelf het kwaliteitsniveau bepalen.

Door onze private cloud te laten beheren door Tuxis hebben we het beste van beide werelden: we houden alles in eigen hand, maar we kunnen ons wel richten op het doorontwikkelen van onze hostingoplossingen.

– Yvan Watchman, Cyberfusion –

De gehele infrastructuur van Cyberfusion draait nu volledig redundant real-time, verspreid over drie datacenters. Klanten van Cyberfusion merken dit aan constante prestaties en extreem hoge beschikbaarheid.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl