Stepco en Trustteam Group bundelen hun krachten

Met trots delen Stepco en Trustteam Group een nieuwe ontwikkeling binnen hun organisaties: Stepco treedt toe tot de Belgische Trustteam Group. De overname van Stepco is een nieuwe, beslissende stap voor Trustteam Group in haar internationale groeiambitie.

Trustteam Group heeft, door Stepco over te nemen, een belangrijke stap gezet in haar doel om uit te breiden naar de Nederlandse markt. Trustteam Group is nu gevestigd in de BeNeLux, Frankrijk en Roemenië. De recente overname van System Solutions in Luxemburg wacht enkel nog op finale goedkeuring door de Luxemburgse financiële toezichthouder (CSSF).

Deze strategische samenwerking versterkt hun expertise en kwaliteit van dienstverlening op het gebied van cybersecurity en cloudontwikkeling. Ze hebben, als onderdeel van Trustteam Group, toegang tot een uitgebreider portfolio van diensten, technologieën en expertise. Dit stelt ze in staat om een nog breder scala aan oplossingen aan te bieden om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Het volledige Stepco management blijft aan boord en kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst.

Lees voor meer informatie over deze overname het nieuwsbericht.

Wat betekent deze overname voor leveranciers?

Beide partijen hechten veel waarde aan het behoud van sterke relaties met hun partners en leveranciers. Dat verandert niet nu Stepco deel uitmaakt van Trustteam Group. De teams van Trustteam Group en Stepco zullen nauw samenwerken om een vlotte integratie van Stepco in de Trustteam Group te waarborgen. Er zijn geen wijzigingen in de contactpersonen en contactgegevens. In de aankomende tijd houden ze je via hun kanalen op de hoogte van eventuele veranderingen en ontwikkelingen omtrent deze overname. Samen zijn ze vastbesloten om verder te werken aan een succesvolle toekomst.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen met je vertrouwde contactpersoon of via dit contactformulier. Ze staan voor je klaar.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl