SIS Automatisering en Trans-iX gaan samen verder!

Zaandam, 24 januari 2023 – De twee Nederlandse IT-dienstverleners SIS Automatisering uit Schiphol-Rijk en Trans-iX uit Zaandam gaan samen verder onder de nieuwe naam Varity Group.

Trans-iX en SIS Automatisering zijn beide ervaren managed service providers die in de jaren ’90 werden opgericht. Beide bedrijven delen de missie om de beste op maat gemaakte IT-oplossingen te willen bieden voor hun klanten. De bedrijven leerden elkaar voor het eerst kennen tijdens een geslaagde samenwerking voor een gemeenschappelijke klant. Hierdoor ontdekten Trans-iX en SIS Automatisering dat ze qua bedrijfscultuur, management, kernwaarden, collega’s en een gedeelde visie uitstekend bij elkaar pasten.

Trans-iX en SIS Automatisering blijven onder de nieuwe bedrijfsnaam wel zelfstandig opereren en mét behoud van alle eigen werknemers en leveranciers. Door voortaan gemeenschappelijk op te trekken en intensiever samen te werken, kunnen beide bedrijven profiteren van elkaars kennis, netwerk en ervaring.

Uiteindelijk gaan alle bestaande en nieuwe klanten van de Varity Group profiteren van de nóg sterkere klantenservice en verbeterde IT-dienstverlening. Het samen verder groeien heeft namelijk vele voordelen, denk bijvoorbeeld aan de extra aandacht en meer ervaren medewerkers op het gebied van klantenservice, de kennisdeling tussen collega’s, project- en servicemanagement en bijvoorbeeld ook het delen van infrastructuur.

Door samen verder te gaan als de Varity Group profiteren klanten ook van een nog beter IT-portfolio en service ervaring. Klanten van de Varity Group krijgen toegang tot de slimste innovaties, met de beste dienstverlening op het allerhoogste niveau. Het nieuwe bestuur van de Varity Group zal worden gevormd door Rutger Fiesler (Finance), Merijn Evertse (Techniek), Martin Keuzenkamp (Operations), Guillaume Bruens (Adviseur & Acquisities) en Diederik Wennekes (Algemeen Directeur en Commercie).

Diederik & Merijn – Directeuren Trans-iX

“Al na de eerste gesprekken met Martin was er een goede klik, gewoon Nederlandse nuchterheid. Net als SIS Automatisering voegen we waarde toe aan producten en leveren we tegen scherpe tarieven een uitstekende service voor onze klanten. Als bedrijf garanderen we welzijn, gezelligheid en een stabiel inkomen voor onze collega`s. De stap om samen verder te gaan was gewoon logisch. In het proces zijn we traditioneel gebleven en dat is verliefd, verloofd en dan nu trouwen. Wij kijken er enorm naar uit om verder samen te werken met Martin en zijn collega’s. Met het toevoegen van Guillaume als adviseur voor het gehele team willen we een vernieuwde basis leggen voor groei van de groep.”

Martin Keuzenkamp – Directeur bij SIS Automatisering

“Bij SIS Automatisering staan sinds onze oprichting in 1993 altijd de absolute klanttevredenheid en het persoonlijke contact centraal. Wij zijn graag zoveel mogelijk bij onze klanten om hen persoonlijk te helpen met de optimale inzet van ICT. Toen ik Trans-iX en Diederik voor het eerst leerde kennen, merkte ik al snel dat we deze kernwaarden samen deelden. Daarnaast zijn zij net als SIS Automatisering ook een gezellig en leuk bedrijf, waarbij de tevredenheid van de medewerkers veel aandacht krijgt. Het viel mij op hoe prettig onze collega’s onderling met elkaar samenwerkten voor onze gemeenschappelijke klant. Door samen verder te gaan en te blijven groeien in de Varity Group kunnen we die hoge klanttevredenheid die ons verbindt, blijven garanderen.”

Guillaume Bruens – Adviseur en projectleider
“Ik heb zowel SIS Automatisering als Trans-iX van buiten naar binnen leren kennen als ondernemingen die geleid worden door ondernemers. Echte teamspelers die niets liever willen dan elke dag de beste dienstverlening aan hun klanten willen leveren. De beste IT-diensten en klantenservice, in combinatie met een fijne werkomgeving voor de medewerkers. Alle medewerkers en directieleden zijn zeer kundig in hun vakgebied en gaan samen sterk een gezonde toekomst tegemoet.”

Varity Group is een nieuw concept dat bouwt aan een bedrijfseconomisch systeem waarbij we zoeken naar voordelen door de synergie tussen bestaande organisaties, terwijl de eigenaar van een aangesloten BV gewoon de baas blijft over zijn bedrijf. Wij zijn op zoek naar partijen die 3 tot 8 collega`s hebben en al een tijd op zoek zijn naar de volgende stap in hun bedrijfsgroei en helpen daar graag aan mee. Geen grote investeerders met alle bijbehorende eisen maar wel een steuntje in de rug voor groei en een gezonde toekomst.

 

Voor meer informatie:

Trans-iX

Diederik Wennekes

d.wennekes@trans-ix.nl /  +31 (0)88 – 11 60 900

 

SIS Automatisering

Martin Keuzenkamp

martin@sisautomatisering.nl / +31 (0)88  – 747 4800

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl