• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • Relined – Jan Willem Tom, Managing Director, verlaat Relined Fiber Network
Jan Willem Tom, Managing Director, verlaat Relined Fiber Network

Relined – Jan Willem Tom, Managing Director, verlaat Relined Fiber Network

Bron: Relined

Al ruim 16 jaar is Tom de drijvende kracht achter de organisatie van Relined. Daarnaast is Tom ook verantwoordelijk voor de aansturing van zusterorganisatie NOVEC, een bedrijf dat telecommasten exploiteert. In de afgelopen jaren zijn zowel Relined als NOVEC gegroeid in hun ambities en hebben beide organisaties de stap genomen om hun activiteiten uit te breiden naar Duitsland. Deze groei heeft een zware druk gelegd op de aansturing van beide organisaties in de twee landen. Het combineren van deze functie is dan ook niet meer haalbaar en dat heeft Tom doen besluiten om de Relined organisatie te verlaten.

“Met pijn in mijn hart vertrek ik bij mijn “kindje” Relined, een organisatie die ik vanaf het begin, nu ruim 16 jaar, heb mogen opbouwen. Het was dan ook een lastige keuze om het bedrijf te verlaten”, aldus Jan Willem Tom

Kristel Landa, directeur van Duvekot Rentmeesters, is benoemd tot de nieuwe opvolger van Tom. Zij zal per 1 mei de werkzaamheden overnemen. Kristel is een ambitieuze en energieke zakenvrouw met de nodige kennis om bedrijven op te bouwen, uit te breiden en te begeleiden in hun ambities. Ze heeft haar sporen verdiend in de opbouw van zusterorganisatie Duvekot en is reeds bekend met de Relined organisatie. Met haar kennis en ervaring gaat ze aan de slag bij Relined. Tom gaat zich vanaf heden focussen op de groeiambities van NOVEC.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat Kristel met haar ervaring de Relined organisatie verder gaat helpen in alle verdere ambities. Kristel is een echte netwerker, zowel intern als extern weet ze de mensen te motiveren en in hun kracht te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat ze een waardevolle bijdrage gaat leveren in de verdere groei van de organisatie”, aldus Jan Willem Tom

Over Relined Fiber Network
Relined is al meer dan 16 jaar de toonaangevende en onafhankelijke leverancier van Dark Fiber in Noordwest Europa. De organisatie is in 2003 opgericht om de onbenutte capaciteit van ProRail en TenneT te vermarkten, later is het netwerk uitgebreid met een metronetwerk in Amsterdam en in 2017 een samenwerking met BT in Nederland. Sinds 2017 is Relined ook met een landelijk netwerk in Duitsland actief, inclusief een metronetwerk in Frankfurt, en levert sinds 2019 Dark Fiber verbindingen via een zeekabel van Nederland naar Denemarken.

De organisatie heeft in de afgelopen 16 jaar een mooie groei gemaakt en beschikt inmiddels over meer dan 30.000 km aan netwerk. Maar de ambities van Relined en de dienstverlening naar haar klanten staan niet stil en zullen ook de komende jaren continue in beweging blijven.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl