• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • Previder zet volgende stap in groei met overname Pimarox

Previder zet volgende stap in groei met overname Pimarox

Previder, een dochteronderneming van Odin Groep, zet de volgende stap in groei met de overname van Pimarox. Het IT-bedrijf uit Soesterberg, specialist in infra en managed services, is per 28 mei aangesloten bij Previder. De ruim 80 nieuwe collega’s vormen een nieuwe business unit die zich focust op het op locatie ondersteunen van grootzakelijke klanten met complexe IT-vraagstukken.

Met de overname door Previder verbreedt de organisatie zijn portfolio en versterkt het de landelijke positie. Na de overname van Platani in 2020 is dit een volgende stap in de ambitie om door te groeien tot dé managed service provider van Nederland. De Pimarox-medewerkers verhuizen naar het pand in Vianen waar naast Previder ook zusterbedrijven Heutink ICT en Winvision zijn gevestigd. De overname wordt gefinancieerd door moederbedrijf Odin Groep.

Previder zet volgende stap in groei met overname Pimarox

Verbreding van portfolio dankzij overname Pimarox.

Tim Timmerman, algemeen directeur Previder, is blij met de binnengehaalde expertise. “Met de overname verwelkomen we ruim 80 nieuwe collega’s die een passie hebben voor techniek en IT. Met de komst van deze collega’s kunnen we, naast de projectmatige inzet van professionals, nu ook langdurige flexibele inzet van cloud, support en beheer specialisten leveren. Door het aansluiten van extra mankracht en het verbreden van ons portfolio kunnen we onze opdrachtgevers nog beter ondersteunen bij het verwezenlijken van hun digitale transformatie en vergroten we onze klantenkring in het midden van Nederland.”

Lees meer op de website van Previder via deze link. 
Bekijk hier het Ledenprofiel van Previder.

 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl