Nieuwjaarsevent NorthC Datacenters

NorthC Datacenters houdt op donderdag 19 januari een nieuwjaarsevent in het Louwman Museum in Den Haag. Als trots partner van de Dutch Cloud Community nodigt NorthC graag de leden van DCC uit voor dit event.

NorthC heeft trendwatcher Richard van Hooijdonk uitgenodigd om de gasten mee te nemen langs de technologische trends voor 2023. Van robots in de bouw die het werk van menselijke bouwvakkers overnemen of nanobots – minuscule robotjes die kanker vanuit het lichaam zelf kunnen bestrijden. De vooruitblikken van deze trendwatcher bieden een leerzaam inkijkje in een steeds verder digitaliserende toekomst.

Richard van Hooijdonk is niet de enige met een interessant verhaal. Jarno Bloem, COO bij NorthC, vertelt tijdens het event meer over de duurzame ambities van NorthC. Het bedrijf was in 2022 het eerste in Europa dat een noodstroomvoorziening op basis van groene waterstof heeft ingezet in haar datacenter in Groningen. Duurzaam ondernemen doe je niet alleen. Als duurzame ketenpartner werkt NorthC graag samen met klanten en partners. Zo test het bedrijf nu AI in haar datacenters, hebben ze samen met een partner een watergekoelde proefopstelling staan en gaan ze ook komend jaar vol door met duurzame initiatieven.

Na afloop van de plenaire sessies volgt een korte rondleiding langs de highlights van het museum en wordt het geheel afgesloten met een feestelijke borrel.

Het Louwman museum is daarnaast voor bezoekers van het NorthC event deze dag vrij toegankelijk. Mocht u dus al eerder willen komen om de volledige collectie aan automobieltechniek te bewonderen, dan is dit gewoon mogelijk.

Interesse? Schrijf u dan in via: https://www.northcdatacenters.com/nieuwjaarsevent-2023/

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl