• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • Snelgroeiende Franse managed webhosting expert Nexylan sluit zich aan bij TWS

Snelgroeiende Franse managed webhosting expert Nexylan sluit zich aan bij TWS

SAS Nexylan (“Nexylan”), een managed webhostingbedrijf dat zijn klanten premium cloudhosting- en infrastructuurdiensten biedt, sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions (“TWS”). Voor TWS is dit de eerste stap in Frankrijk, na het succesvol consolideren van de Nederlandse webhostingmarkt en de huidige snelle expansie in Spanje.

Sinds 2009 bouwt Nexylan hostingoplossingen voor diverse soorten onlineprojecten, inclusief de meest kritische. Het gespecialiseerde team van Nexylan helpt bij het bouwen van hoogwaardige applicaties, websites en webshops en biedt managed hostingdiensten met maximale beveiliging, uptime en prestaties, aangepast aan de hoge eisen van bedrijfskritische oplossingen.

Er is een groeiende behoefte aan deze gespecialiseerde managed webhosting oplossingen. Managed hosting is voor een groeiend aantal bedrijven steeds belangrijker geworden. Voor deze veeleisende doelgroep moet de hosting optimaal zijn afgestemd op de applicatie en vice versa. Naast uitstekende ondersteuning en diepgaande technische kennis, vereist dit ook een reeks producten, tools en content die is afgestemd op de unieke zakelijke behoeften van veeleisende klanten, webbureaus en developers.

Het team van Nexylan

Met een team van specialisten en continue investeringen in innovaties speelt Nexylan al meer dan tien jaar met succes in op deze behoefte. Ze ondersteunen klanten en bieden oplossingen waarbij het technisch beheer volledig uit handen wordt genomen. Klanten kunnen zich concentreren daardoor op hun kernactiviteiten concentreren en vertrouwen op Nexylan voor het technisch beheer van hun infrastructuur. Hun diepgaande expertise en ondersteuning overtreffen de gebruikelijke normen. Als specialist in complexe hostingoplossingen weten zij synergie te realiseren tussen de webapplicatie en de hostingomgeving.

Gaëtan Allart, CEO Nexylan:

Nexylan“Door ons te concentreren op de meest complexe webhostingprojecten en de meest veeleisende klanten te bedienen, is onze organisatie aanzienlijk gegroeid. De afgelopen jaren is onze groei verder versneld. We zijn van mening dat het nu tijd is voor onze volgende stap, en TWS is het ideale platform voor ons om aan te sluiten. Samen hopen we Nexylan autonoom verder te ontwikkelen door innovatieve producten en diensten te ontwikkelen die onze klanten helpen om nog succesvoller te worden. Bovendien zijn we van mening dat Nexylan uitstekend gepositioneerd is om een leidende rol te spelen in de aanstaande consolidatie van de Franse webhostingmarkt en we kijken uit naar de samenwerking met TWS.”

Abe Bakker, CEO of TWS:

TWS“Dit is onze eerste acquisitie in Frankrijk en een belangrijke volgende stap in het realiseren van onze pan-Europese ambities. We zijn erg onder de indruk van het trackrecord van Nexylan en enthousiast over de mogelijkheid om hun voortdurende groei te ondersteunen. Samen met Gaëtan zullen we ons snelgroeiende managed webhosting specialisme verder versterken en aanvullen, en tegelijkertijd de focus van TWS op Zuid-Europa versterken.

De Europese webhostingmarkt consolideert zich in een versneld tempo en TWS biedt webhostingondernemers de mogelijkheid om hun krachten te bundelen en hun succes voort te zetten. Dit biedt voor veel ondernemers een nieuw perspectief, waarbij de bestaande wendbaarheid en ondernemersgeest worden gecombineerd met de professionaliteit en schaalgrootte van TWS. We zijn erg blij dat het team van Gaëtan en Nexylan zich bij de TWS- familie voegen en kijken ernaar uit om samen de leidende Europese managed webhosting-specialist te bouwen.”

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl