NetApp overname Data Mechanics

NetApp neemt Data Mechanics over

DCC-partner NetApp, een cloud-gedreven datacentrisch softwarebedrijf, heeft aangekondigd dat het Data Mechanics heeft overgenomen. Data Mechanics is een leverancier van beheerde platforms voor de verwerking van big data en cloudanalyse met een kantoor in Parijs, Frankrijk.

Met de technologie van Data Mechanics kunnen organisaties profiteren van Apache Spark, een open-source unified analytics-engine voor grootschalige gegevensverwerking en machine learning, in Kubernetes.

Integratie Data Mechanics met het Spot by NetApp-team

De overname van Data Mechanics komt minder dan een jaar nadat NetApp Spot (nu Spot by NetApp) heeft overgenomen, een CloudOps-provider die workloads in public cloudomgevingen automatiseert en optimaliseert. Het team en IP van Data Mechanics zullen worden geïntegreerd met het Spot by NetApp-team en -portfolio om de ontwikkeling van de onlangs aangekondigde Spot Wave-oplossing van NetApp te versnellen, die Spark-workloads in openbare clouds vereenvoudigt, optimaliseert en automatiseert.

Bron: Dutch IT-channel
Bekijk hier het partneroverzicht van Dutch Cloud Community

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl