Cyso Group

MyCyso interview met de developers – deel 2

Achter de schermen is er hard gewerkt aan MyCyso. Wie hebben ervoor gezorgd dat het nieuwe klantenportaal gemaakt is en wat zijn de verhalen achter de techniek? Een interview met de developers achter MyCyso. Maak kennis met Nick, Sanne en Marc.

Over MyCyso

MyCyso is het nieuwe klantenportaal van Cyso en de vervanging van service.cyso.nl met een aantal belangrijke uitbreidingen.

Via MyCyso vind je jouw ingediende tickets in je persoonlijke overzichtspagina. Per ticket kan je de status en berichtgeving zien. Daarnaast vind je hier jouw contracten en facturen.
Het MyCyso dashboard geeft je ook eenvoudig overzicht in de performance van jouw applicaties, zoals de uptime en latency.

Voor organisaties die afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van hun online dienstverlening is downtime ontzettend kostbaar. Want iedere minuut die een webshop niet online is kost geld. Als een website of applicatie eruit ligt heeft de stroomstoring niet alleen een lokale impact, maar zelfs mondiaal. Een van de manieren om dit te voorkomen is door redundantie en failovers goed geregeld te hebben.

Wie zijn de developers achter MyCyso?

Sanne werkt sinds 2019 bij Cyso als Python developer. Binnen haar functie houdt zij zich bezig met het klantportaal MyCyso. Sanne’s werkzaamheden hebben het meest betrekking op de interne applicatie kant.

Marc werkt al 2 jaar bij Cyso als frontend developer. Waar hij in het begin vooral bezig was met de cyso.com website, richt hij zich nu op de ontwikkeling van MyCyso. Marc zorgt ervoor dat alles er goed uit komt te zien en intuïtief werkt.

Nick is al meer dan 12 jaar bij Cyso en waar hij destijds begon als DevOps engineer, heeft hij zich ontwikkeld tot een alleskunner. Voornamelijk houdt Nick zich bezig met alles wat met de techniek te maken heeft. Bij MyCyso zorgt Nick voor de architectuur, backend, deployments en data storage.

 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl