• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • Loyals verkoopt haar hostingonderdeel De Hosting Makelaar (DHM) aan Total Webhosting Solutions (TWS)

Loyals verkoopt haar hostingonderdeel De Hosting Makelaar (DHM) aan Total Webhosting Solutions (TWS)

DHM bundelt de krachten met RealHosting B.V. (RealHosting), dat onderdeel uitmaakt van TWS en hiermee haar snelgroeiende digital agency hostingspecialisme versterkt.

Loyals, het brand communicatiebureau voor de wereld van morgen, startte DHM in 2014 om de hosting van webprojecten in eigen beheer op te zetten. Al snel werden niet alleen klanten van Loyals bij DHM ondergebracht, maar werd het een zelfstandige onderneming. DHM faciliteert diverse hostingdiensten voor developers en opdrachtgevers van Loyals en voor een groot aantal andere digital agencies.

Youri Lieberton, oprichter en CEO Loyals

“Vanwege de snelle groei van zowel Loyals als DHM moesten wij een keuze maken. Wij willen ons vooral richten op de groei van Loyals. Hosting blijft natuurlijk wel belangrijk voor Loyals. Juist daarom zijn we op zoek gegaan naar een lange termijn partner met wie wij een natuurlijke klik hebben. Naast een visie op deze business en het partnership, is het belangrijk dat beide partijen goed en snel met elkaar kunnen schakelen. Immers moeten zowel Loyals als veel van haar klanten en relaties op de infrastructuur van DHM kunnen blijven bouwen en vertrouwen. In Total Webhosting Solutions hebben we die lange termijn partner gevonden.”

Pim Effting, directeur RealHosting

“Als creatief bureau heb je geen zin in gedoe met back-ups of trage websites. Opdrachtgevers van digital agencies worden steeds kritischer en webprojecten steeds geavanceerder. Veiligheid en prestaties moeten continu maximaal zijn en de snelheid waarmee webprojecten opgeleverd moeten worden neemt toe. Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Wij vinden het zonde als schaarse developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Dat is nou juist ons specialisme.”

Matthieu van Amerongen, CEO Total Webhosting Solutions

“De manier waarop digital agencies zich onderscheiden is door zich steeds meer op te stellen als strategische partner van opdrachtgevers. Operationeel moeten specialisten dat natuurlijk wel kunnen waarmaken. Zij moeten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken om in staat te zijn de snelste webprojecten te ontwikkelen. Daarnaast is data security een steeds complexer en belangrijker vraagstuk. Gespecialiseerde hostingbedrijven binnen TWS zoals Realhosting en IPS, en op WordPress en e-commerce gespecialiseerde partijen als Savvii, Skyberate en Magehost nemen dit soort specialistische verantwoordelijkheden voor deze bureaus uit handen. Zij zorgen ervoor dat de focus ligt bij hun core business. We zijn dan ook blij dat we DHM nu aan dat rijtje specialisten toe kunnen voegen en de komende jaren verder kunnen bouwen aan dé digital agency hostingspecialist van Nederland.”

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl