• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • Kingston Technology brengt Server Premier 5600MT/s en 5200MT/s DDR5 ECC UDIMM’s en ECC SODIMM’s uit

Kingston Technology brengt Server Premier 5600MT/s en 5200MT/s DDR5 ECC UDIMM’s en ECC SODIMM’s uit

Amsterdam, 12 juni 2023 – Kingston Technology Europe Co LLP, een dochteronderneming van Kingston Technology Company, Inc., wereldleider in geheugenproducten en technologische oplossingen, kondigt vandaag de introductie aan van de 32 GB en 16 GB Server Premier DDR5 5600MT/s en 5200MT/s ECC Unbuffered DIMM’s en ECC SODIMM’s.

Server Premier is Kingston’s industriestandaard server class geheugenoplossing die op specificatie wordt verkocht voor gebruik in white-box systemen, en is gevalideerd voor Intel-platforms en gekwalificeerd door toonaangevende moederbord-/systeemfabrikanten. Alle Kingston servergeheugenoplossingen zijn 100% getest, met een vergrendelde BOM (Bill of Materials) voor een consistent merk en revisie van primaire componenten (waaronder DRAM, PMIC, SPD hub, thermische sensoren en PCB). Bovendien ondergaan ze een rigoreus dynamisch burn-in proces dat is ontworpen om vroegtijdige defecten in de fabriek op te sporen.

Server Premier eigenschappen:
• Vergrendelde stuklijst (BOM)
• Notificaties van onderdeelwijzigingen (PCN) – 90 dagen
• 8Q roadmap zichtbaarheid
• Platformvalidatie
• Kwalificatie van toonaangevende fabrikanten van server moederborden
• Beperkte levenslange garantie
• Toonaangevende service en ondersteuning

Kingston is al meer dan 35 jaar het geheugenmerk waarop wordt vertrouwd door toonaangevende serverfabrikanten en ’s werelds grootste datacenters. “We zijn dan ook trots om de beschikbaarheid van DDR5 5600MT/s en 5200MT/s snelheden voor ECC (Error Correction Code) ongebufferde DIMM’s en SODIMM’s aan te kondigen,” zegt Iwona Zalewska, DRAM business manager bij Kingston EMEA. “De nieuwste Intel en AMD DDR5-systemen die ECC ondersteunen, zullen in staat zijn om te profiteren van de verbeterde data-integriteit die beschikbaar is bij deze nieuwe modules.”

Naast de on-die ECC (ODECC) die in elke DDR5 DRAM-chip zit, hebben de nieuwe modules extra DRAM om het ECC-algoritme op Intel- en AMD-processors te ondersteunen, wat zorgt voor verbeterde gegevensintegriteit en stabiliteit voor mainstream en mobiele werkstations.

Over Kingston Technology Europe Co LLP

Kingston Technology Europe Co LLP en Kingston Technology Company, Inc., zijn onderdeel van dezelfde bedrijvengroep (“Kingston”). Kingston is ’s werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten. Kingston ontwikkelt en produceert oplossingen die gebruikt worden om te leven, te werken en te spelen, van big data, laptops en pc’s tot IoT-apparatuur, zoals slimme en draagbare technologie, tot design-in en contractproductie. De grootste pc-producenten en cloudhostingpartijen ter wereld vertrouwen op Kingston voor hun productiebehoeften. Onze passie voedt de technologie die de wereld elke dag inzet. We streven ernaar verder te kijken dan onze producten om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en oplossingen te bieden die een verschil maken: ‘Kingston Is With You’. Kijk voor meer informatie op Kingston.com

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl