• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • Kingston presenteert nieuwe NVMe SSD line-up tijdens CES 2021
kingston-downloads

Kingston presenteert nieuwe NVMe SSD line-up tijdens CES 2021

Kingston Digital Europe Co LLP, onderdeel van Kingston Technology Company, Inc., fabrikant van geheugenproducten en technologische oplossingen, kondigt tijdens de volledig digitale CES® 2021 de nieuwe NVMe SSD-lineup aan. Kingston biedt de bezoekers de mogelijkheid om de producten virtueel te ervaren.

Kingston zet de SSD-marktleiderschapspositie dit jaar voort met nieuwe klanten en de introductie van nieuwe datacenter U.2 NVMe-schijven. Het nieuwe aanbod omvat de eerste PCIe NVMe Gen 4.0 SSD’s en een externe USB 3.2 SSD:

– Ghost Tree: De aankomende High-Performance Gen 4.0-schijf is perfect voor de makers en gebruikers van content. Kingston richt zich met de codenaam “Ghost Tree” op het lezen en schrijven met snelheden van 7000 MB/s. Ook breidt het PCIe Gen 4.0 x4 8-kanaal maximaal uit met capaciteiten van 1TB tot en met 4TB.

– NV-serie: De nieuwste Gen 3.0 x4 SSD is de ideale instapmodule voor beginnende NVMe-gebruikers met capaciteiten tot 2TB.

– XS2000: Kingstons nieuwe USB 3.2 Gen 2 x2 externe schijf met een capaciteit van 500GB tot en met 2TB is ideaal als extra opslagruimte voor foto-, video- en audiobestanden. De USB Type-C®1 interface maakt snelle gegevensoverdracht mogelijk met snelheden tot 2000MB/s.

– DC1500M: De DC1500M is een update van de DC1000M en biedt ondersteuning voor multi-namespaces. De U.2 NVMe SSD is ontworpen om een breed scala aan gegevensintensieve activiteiten te ondersteunen, waaronder cloud computing, webhosting en virtuele infrastructuren.

“Nu CES 2021 online plaatsvindt, hebben we een grotere kans om in contact te komen met nieuwe- en bestaande tech communities over de hele wereld”, zegt Niels Burnet, Business Development Manager bij Kingston. “CES is de beste tijd om te delen wat de volgende stap is van Kingston en we zijn erg enthousiast om onze eerste Gen 4.0 NVMe SSD’s en een externe drive te lanceren. Wat betreft NVMe bieden we voor alle segmenten een passende oplossing, van consumenten tot datacenters.”

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl