Infra Blocks neemt branchegenoot Serveo over

Infra Blocks B.V. (onderdeel van The Infrastructure Group B.V.) verstevigt haar positie door de overname van hostingprovider Serveo. De activiteiten van Serveo omvatten oplossingen zoals dedicated servers, colocatie, virtuele servers, hosting en domein registraties.

Via de overname versterkt Infra Blocks haar positie op de hostingmarkt verder, welke samen met The Infrastructure Group investeert in IT-bedrijven en de komende jaren wil uitgroeien tot een van de leidende ondernemingen op de Nederlandse hostingmarkt in de sector IT-infrastructuur.

Sjoerd Klein Meulekamp, COO en oprichter van Infra Blocks: “Kennis, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de klant. Dit zijn ook de kernwaarden waar wij voor staan. Daarom past Serveo zo goed bij ons. We zijn dan ook blij met deze overname en we zullen de dienstverlening van Serveo naar een hoger niveau tillen.”

Milan Schinkel (oud eigenaar) neemt na ruim 15 jaar afscheid van Serveo en de hosting industrie. Tot deze conclusie is hij gekomen om zich volledig te focussen op de familie onderneming, waarbij hij zich richt op een R&D project voor circulaire productie technologieën en de toepassing hiervan. “Ik ben er van overtuigd dat Infra Blocks Serveo naar het volgende niveau tilt”, vertelt Milan. “The Infrastructure Group ondersteunt Infra Block op gebied van bedrijfsvoering en financiën, waardoor Serveo de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen. De klanten van Serveo zijn in goede handen bij Sjoerd en zijn team. Het streven om kwaliteit te leveren, betaalbaar te zijn en het hanteren van een persoonlijke aanpak, dat vindt Infra Blocks net zoals ikzelf en de klanten van Serveo heel belangrijk.”

Serveo blijft bestaan als een zelfstandige handelsnaam van Infra Blocks.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl