ICTRECHT

ICTRecht Academy Opleiding FG/DPO

Start 25 maart a.s.

Heeft uw organisatie een (beginnend) FG of privacy officer die behoefte heeft aan diepgaande kennis over de Europese privacywetgeving (AVG) én direct toepasbare handvatten voor de praktijk?

Dan is de Opleiding FG/DPO van de ICTRecht Academy wellicht iets voor hem of haar!In deze vier maanden durende opleiding doet uw FG of privacy officer gespecialiseerde (praktische & juridische) kennis en vaardigheden op die relevant zijn voor de dagelijkse praktijk zodat hij/zij goed beslagen ten ijs komt.

De opleiding wordt afgesloten met een FG-examen. Bij het behalen van dit examen, ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van afronding van de opleiding.

De negen themadagen uit de opleiding zijn ook als losse trainingsdagen beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om een op maat gemaakt pakket van losse trainingen af te nemen.

Interesse? Klik hier voor meer informatie waaronder de brochure en het inschrijvingsformulier.Als lid van ISPConnect ontvangt u van ons 20% korting op zowel de hele opleiding als afzonderlijke themadagen. U betaalt hierdoor €4600,- excl. btw voor de hele opleiding en €416,- excl. btw per themadag. Indien u gebruik wilt maken van de kortingscode kunt u ISPCONNECT invullen in het opmerkingenveld (inschrijven opleiding) of in het kortingscodeveld (inschrijven themadag).

Let op: vanaf 1 januari a.s. geldt de kortingscode DutchCloudCommunity en komt de code ISPCONNECT te vervallen.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl