• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • Inschrijving voor programma EGP Cloud Business Builder geopend
Cover

Inschrijving voor programma EGP Cloud Business Builder geopend

Private cloudleverancier EGP, voorheen Espresso Gridpoint, ondersteunt haar business partners (klanten) zowel in technisch opzicht als ondernemerschap. Met gerichte trainingen en bestaande partnerprogramma’s maakt EGP samen met haar klanten businesskeuzes. Voor potentiële business partners lanceert EGP het programma EGP Cloud Business Builders. De inschrijving voor dit programma is nu geopend.

Samen bouwen, samen sparren, samen groeien: alles wordt eraan gedaan om gezamenlijk de business uit te bouwen en succesvol te maken. Het komende jaar gaat EGP geïnteresseerden via diverse kanalen inhoudelijke informatie aanbieden over ondernemen in, en met, de cloud. Voorbeelden hiervan zijn een flitsbezoek, een webinar, podcasts, vlogs en inhoudelijke artikelen en filmpjes. Op deze manier wil EGP potentiële business partners prikkelen en stimuleren om nog sneller te groeien.

MSP’s, softwarebedrijven en IT-gerelateerde bedrijven

EGP Cloud Business BuildersHet programma is bedoeld voor Managed Service Providers (MSP’s), softwarebedrijven (ISV’s) en andere IT-gerelateerde bedrijven die sneller willen groeien in de cloud. Alle geïnteresseerde organisaties kunnen zich nu aanmelden voor dit kosteloze EGP-programma. Na het programma doorlopen te hebben, zijn alle deelnemers in staat om als volleerd cloud business builder de juiste keuzes te maken.

Aanmelden EGP Cloud Business Builders

Aanmelden kan vanaf nu via EGP.CLOUD/inschrijven-cloud-business-builders.

Plaatsing geschiedt op volgorde van aanmelding.

Meer informatie

Marga Reuver – Algemeen directeur EGP

 

EGP is lid van Dutch Cloud Community.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl