• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • DigiState – Ben jij als webbouwer ook vaak hostingproblemen aan het oplossen die niet van jou zijn?
Hostingservice voor developers

DigiState – Ben jij als webbouwer ook vaak hostingproblemen aan het oplossen die niet van jou zijn?

Bron: DigiState

Nice! Je hebt een mooie website opgeleverd. Maar opeens belt de klant dat er geen beveiligde verbinding is: er staat een slotje of een uitroepteken in het icoon van de browserbalk. Problemen met het SSL-certificaat dus.

Ook al heeft de klant de hosting ergens anders geregeld; als contactpersoon wordt van jou verwacht dat jij de problemen oplost. Doe je dit niet, dan is de klant opeens niet meer tevreden over de nieuwe site, maar geïrriteerd over een service die niet eens van jou is.

Ondanks dat veel van deze problemen aan de serverzijde ontstaan, staat de hostingpartij meestal niet voor je klaar. En dus pak jij het maar weer op. Voor je het weet ben je de schakel tussen de hostingpartij en de klant en ben je uren bezig om het probleem op te lossen. De hostingpartij vangt de centen, terwijl jij het werk doet. Erg oneerlijk, vind je niet?

Bij DigiState vinden wij dat het anders kan. Developers die zoveel klanten bij ons onderbrengen mogen wel wat meer gewaardeerd worden. Dat begint bij een goede service. Hoe zou je het vinden als je ons alleen maar hoeft in te lichten? Wij pakken het probleem op met de klant en jij kunt de focus leggen op datgene waar jij goed in bent. De klant is weer blij met de nieuwe website en tevreden met de professionele dienstverlening.

En daar houdt onze service niet op. Zijn er problemen met de website snelheid of bij het verzenden en ontvangen van de mail? Laat het ons weten en wij gaan samen stap voor stap met de klant door de installatie. Weg met die randzaken die jij helemaal niet zou hoeven op te lossen. Wij zorgen ervoor dat hosting voor jouw dienstverlening de kers op de taart wordt. Oh ja, niet te vergeten: wij belonen je uiteraard voor de klanten die je bij ons onderbrengt!

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over onze service voor developers.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl