• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • DigiState – Automatische voicemail met de feestdagen? Bij ons een eitje!
Automatische voicemail met de feestdagen? Bij ons een eitje!

DigiState – Automatische voicemail met de feestdagen? Bij ons een eitje!

Bron: DigiState

Je kent het vast wel, je zit thuis aan het kerstontbijt en bedenkt “Staat er wel een voicemail op het nummer van de zaak?” Klanten van DigiState hoeven deze zorg niet te hebben. Ons VOIP paneel biedt namelijk de mogelijkheid om automatisch vooraf gedefinieerde tijdscondities in te stellen. Zo kun je alle feestdagen in het jaar al in een tijdsconditie zetten. En tijdens die dagen zal het nummer automatisch naar de voicemail gaan met, als je dat wenst, een specifieke melding voor de feestdagen!

Hoe? Door in te loggen in ons “Drag ‘n Drop”  Voip paneel en onder “belplannen”  naar “tijdscondities”  te gaan. Je kunt daar een tijdsconditie aanmaken en vervolgens invoegen in een belplan. Klikt dat nog steeds ingewikkeld? Bel ons dan even en dan stellen wij het gewoon voor je in!

Heb je nog geen VOIP van DigiState en spreekt deze handige manier van werken je aan? Neem dan even contact met ons op en we leggen je graag de mogelijkheden uit.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl