Copaco breidt portfolio uit met Operator Connect

Eindhoven – Februari 2023

Copaco voegt de oplossing Operator Connect toe aan het cloudportfolio. Dit is de meest eenvoudige en betrouwbare manier om telefonie te integreren in Microsoft Teams. Partners van Copaco kunnen hun klanten hiermee de mogelijkheid bieden om de moderne werkplek in Teams compleet te maken. Dat sluit perfect aan op de huidige behoefte om slimmer te werken, efficiënter te communiceren en optimaal bereikbaar te zijn.

De oplossing is via de Copaco Cloud Partner Portal beschikbaar en wordt aangeboden in samenwerking met Gamma Communications, die het mogelijk maakt om telefonie aan een Teams-omgeving toe te voegen. Klanten selecteren Gamma als operator en wijzen vervolgens telefoonnummers toe aan hun Teams-gebruikers. De implementatie en het beheer werken eenvoudig via het vertrouwde Teams-beheercentrum. Zonder complexe infrastructuur, dus erg gebruiksvriendelijk. Ook de tarieven zijn erg aantrekkelijk. Mkb’s kunnen hierdoor blijven werken met hun vertrouwde lokale telecom- en IT-partner.

Rick van Schaik, CCO of Gamma Communications Benelux:
“Copaco is distributeur op het gebied van de geavanceerde moderne werkplek. Met deze samenwerking bieden we partners van Copaco de mogelijkheid om hun klanten te helpen het maximale uit Teams-licenties te halen. Door de betrouwbare integratie van telefonie maak je de moderne werkplek gemakkelijk compleet. We zijn blij met dit partnership en in nauwe samenwerking met Copaco zullen we partners informeren en inspireren om de moderne werkplekoplossing nog completer te maken.”

Rick van den Hoogenhof, manager Copaco Cloud:
“Met dit partnership biedt Copaco de meest krachtige integratie met Microsoft Teams. Met de oplossing Operator Connect van Gamma Communications zetten we samen met onze partners een stap vooruit om de moderne werkplek gemakkelijk en snel te realiseren voor hun klanten.”

Over Gamma Communications

Gamma Communications is een aanbieder van Unified Communications-oplossingen voor bedrijfscommunicatie en -samenwerking. Het brede portfolio omvat cloud-, telefonie- en internetoplossingen voor alle segmenten in de zakelijke markt. Gamma Communications werkt uitsluitend en nauw samen met een uitgebreid netwerk van partners. Gamma Communications Nederland is onderdeel van Gamma Communications Benelux, met als moedermaatschappij Gamma Communications plc. Voor meer informatie: https://www.gammacommunications.nl/.

Over Copaco

Copaco N.V. is distributeur in de Benelux en Frankrijk van informatietechnologie (IT). Het levert met circa 500 medewerkers computers, printers, netwerken, datastorage, mobiele telefonie, software, industriële en consumentenelektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio van diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility, logistic fulfillment en cloudservices. Voor meer informatie: www.copaco.com

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl