• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • BIT-nieuws – Uw bijeenkomst of event organiseren in BIT-MeetMe
Uw bijeenkomst of event organiseren in BIT-MeetMe

BIT-nieuws – Uw bijeenkomst of event organiseren in BIT-MeetMe

Bron: BIT-nieuws

Sinds 1 juni mogen wij weer onze werkzaamheden in BIT-MeetMe oppakken en zijn we gestart met het organiseren van bijeenkomsten tot maximaal 30 personen. Uiteraard hebben wij maatregelen getroffen om u en uw gasten een hygiënische omgeving te bieden. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Rondleiding door onze datacenters?

Wilt u met uw relaties ook een rondleiding door onze datacenters? Dat kan via een live stream zodat u virtueel uw klanten een kijkje achter de schermen kunt geven en onze engineers al uw vragen kunnen beantwoorden.

Vergaderlocatie Ede

Boek nu uw vergadering, bijeenkomst of event

In BIT-MeetMe kunt u gebruikmaken van diverse ruimtes, die van alle gemakken zijn voorzien. Combineren van verschillende zalen en ruimtes is ook mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.bit-meetme.nl of boek direct uw bijeenkomst! Neem contact met ons op via info@bit-meetme.nl of 0318 695 959.

Reserveer nu

Als u geen verkoudheidsklachten, koorts of andere symptomen vertoont bent u van harte welkom om in alle rust bij ons te komen vergaderen en te werken.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl