• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • BIT-nieuws – Kosteloos dubbele bandbreedte voor klanten van BIT
Kosteloos dubbele bandbreedte voor klanten van BIT

BIT-nieuws – Kosteloos dubbele bandbreedte voor klanten van BIT

Bron: BIT-nieuws

Grote hoeveelheid thuiswerkers door Coronavirus zorgt voor extra belasting van netwerk

BIT stelt kosteloos dubbele bandbreedte beschikbaar voor klanten. Wij treffen proactief deze maatregel in verband met de grote hoeveelheid mensen die thuiswerken door het Coronavirus. Doordat er veel mensen vanuit huis werken, worden internetverbindingen zwaarder belast en lopen organisaties tegen bandbreedtebeperkingen op. Een verdubbeling van de bandbreedte zorgt dat IT-applicaties die gehost worden vanuit de datacenters van BIT, zoals CRM-systemen en remote werkplekken, beschikbaar zijn en blijven voor onze klanten.

Wido Potters, Manager Sales & Support bij BIT: “Waar technisch mogelijk verdubbelen we de bandbreedte voor klanten, in ieder geval tot 1 mei 2020. Met deze maatregel zorgen we ervoor dat er bij klantorganisaties op grote schaal remote gewerkt kan worden. Op deze manier willen we bijdragen aan het voorkomen of in ieder geval beperken van de maatschappelijke gevolgen van het Coronavirus.”

Onze klant Gemeente Tiel profiteert al van deze maatregel. Sibrand van Minnen, Netwerk-systeembeheerder bij Gemeente Tiel: “Naar aanleiding van de Corona-uitbraak hebben wij intern onderzocht of ons netwerk grote aantallen thuiswerkers kan ondersteunen. We ontdekten al snel dat de bandbreedte een van de bottlenecks zou worden. Daarom hebben we contact opgenomen met BIT om te informeren naar de mogelijkheden. BIT gaf aan de bandbreedte te kunnen verdubbelen en daarvoor zouden ze de kosten voor ons op een rij zetten. Na een paar minuten werd ik teruggebeld met de mededeling dat BIT dit kosteloos ging uitvoeren. Dit is de reden dat wij zeer tevreden zijn met BIT als partner: de meeste uitdagingen zijn opgelost met een telefoontje.”

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de extra bandbreedte die wij klanten aanbieden? Neem dan contact met ons op via sales@bit.nl of 0318 648 688.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl