• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • BIT-nieuws – BIT verdubbelt kosteloos de bandbreedte voor klanten
BIT verdubbelt kosteloos de bandbreedte voor klanten

BIT-nieuws – BIT verdubbelt kosteloos de bandbreedte voor klanten

Bron: BIT-nieuws

Door het grote aantal thuiswerkers vanwege het Coronavirus worden netwerken van organisaties extra belast. Om u hierin te ondersteunen stellen wij kosteloos dubbele bandbreedte beschikbaar.

Wij treffen proactief deze maatregel in verband met de grote hoeveelheid mensen die thuiswerken door het Coronavirus. Doordat er veel mensen vanuit huis werken, worden internetverbindingen zwaarder belast en loopt uw organisatie mogelijk tegen bandbreedtebeperkingen op. Een verdubbeling van de bandbreedte zorgt dat IT-applicaties die gehost worden vanuit de datacenters van BIT, zoals CRM-systemen en remote werkplekken, voor u beschikbaar zijn en blijven.

Waar technisch mogelijk verdubbelen we de bandbreedte voor klanten, in ieder geval tot 1 mei 2020. Met deze maatregel zorgen we ervoor dat er bij klantorganisaties op grote schaal remote gewerkt kan worden. Op deze manier willen we bijdragen aan het voorkomen of in ieder geval beperken van de maatschappelijke gevolgen van het Coronavirus.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de extra bandbreedte die wij u aanbieden? Neem dan contact met ons op via sales@bit.nl of 0318 648 688.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl