• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • BIT-nieuws – BIT host in twee weken meer dan 3.500 vergaderingen via meetme.bit.nl
BIT host in twee weken meer dan 3.500 vergaderingen via meetme.bit.nl

BIT-nieuws – BIT host in twee weken meer dan 3.500 vergaderingen via meetme.bit.nl

Bron: BIT-nieuws

BIT host in twee weken tijd meer dan 3.500 vergaderingen via de (gratis) videoconferencetool meetme.bit.nl. Volgens BIT laat de populariteit van deze dienst zien dat er op dit moment veel vraag is naar een veilige omgeving om online te vergaderen.

Online vergaderen met de nieuwe tool meetme.bit.nl op basis van Jitsi lijkt een groot succes. In twee weken tijd heeft BIT inmiddels meer dan 3.500 vergaderingen gehost op zijn publieke dienst. We zien dat onze publieke server in toenemende mate gebruikt wordt door partijen die binnen een veilige en betrouwbare omgeving willen videobellen zonder zich zorgen te hoeven maken dat er vertrouwelijke informatie gelekt wordt. We merken dat met name vanuit zorginstellingen, therapeuten en andere bedrijven waarbij veiligheid en privacy van belang is, veel vraag is naar een betrouwbare omgeving voor videobellen.

AVG-proof videobellen

De AVG eist dat persoonsgegevens worden beschermd met passende technische en organisatorische maatregelen. Dit geldt uiteraard ook wanneer er gebruik gemaakt wordt van tools voor online vergaderen of chatten. Zeker als er vertrouwelijke onderwerpen besproken worden.

Deze nieuwe dienst is gebaseerd op het open source product Jitsi en wordt gehost in onze 100% Nederlandse en ISO 27001 & NEN 7510 gecertificeerde datacenters. Naast de publieke dienst is het mogelijk een hosted Jitsi af te nemen waarbij u eigen dedicated resources heeft en privacy- en beveiligingsinstellingen naar eigen wens kunnen worden ingericht. Tevens kunnen we bij deze hosted Jitsi een verwerkersovereenkomst aanbieden en leveren wij standaard een SLA aan.

Wat kunt u nog meer met meetme.bit.nl?

·        Deel uw desktop, presentaties en meer.

·        Beveilig uw vergadering met een wachtwoord zodat derden geen toegang hebben.   

·        Nodig gebruikers uit voor een conferentie via een eenvoudige, aangepaste URL.

·        Kies voor elke vergadering een eigen URL.

·        Wissel berichten en emoji’s uit tijdens uw videoconferentie, met geïntegreerde chat.

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden, vraag direct een offerte aan voor videobellen binnen uw eigen omgeving of probeer de gratis publieke versie meetme.bit.nl.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl