• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • BIT-nieuws – Aangepaste richtlijnen bij bezoek aan BIT
Aangepaste richtlijnen bij bezoek aan BIT

BIT-nieuws – Aangepaste richtlijnen bij bezoek aan BIT

Bron: BIT-nieuws

Door de versoepeling van de maatregelen die de overheid getroffen heeft om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, passen wij de richtlijnen die wij eerder gecommuniceerd hebben aan.

Zo hoeven monteurs die werkzaamheden in zowel datacenter BIT-1 als BIT-2 moeten verrichten, en begeleid worden door onze engineers, geen uur verschil in het bezoek tussen de deze locaties meer te hanteren. Dit geldt eveneens voor klanten die zelfstandig toegang hebben tot beide datacenters.

Ook is het weer mogelijk om ‘fysieke’ afspraken in te plannen met onze relaties, mits de anderhalve meter afstand bewaard kan worden. Zoals u in eerdere berichtgeving heeft kunnen lezen, hebben wij maatregelen getroffen zodat u op een veilige manier onze datacenters of BIT-MeetMe kunt bezoeken.

Voor zowel bezoek aan onze datacenters als BIT-MeetMe, waar wij onze relaties ontvangen, geldt dat bezoek niet mogelijk is wanneer u koorts of verkoudheidsklachten heeft. Ieder bezoek, aan zowel de datacenters als BIT-MeetMe, dient ook vooraf aan ons kenbaar gemaakt te worden.

Heeft u vragen?

Mocht u vragen hebben over de richtlijnen die wij hanteren, neemt u dan contact met ons op via info@bit.nl of 0318 648 688.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl