AWS lanceert nieuwe incentives voor partners

Amazon Web Services heeft twee nieuwe incentives voor zijn partners aangekondigd om de groei, investeringen en innovatie van onze evoluerende AWS Partner-community verder te erkennen en te ondersteunen. AWS Partners bevinden zich in een unieke positie om bedrijven te helpen optimaal te profiteren van alles wat Amazon Web Services (AWS) te bieden heeft en hun reis naar de cloud te versnellen, aldus AWS.

Met ingang van 1 oktober 2021 zullen de Partner Growth Rebate en Partner Originated Discount- incentives AWS Solution Providers erkennen voor het uitbreiden van hun bestaande AWS-programmaaccounts en het creëren van nieuwe kansen voor eindgebruikers. Met deze financiële prikkels kunnen AWS Solution Providers hun bedrijf versnellen door middel van nieuwe kortingen en kortingen.

Partnergroeikorting

AWS Solution ProviderDe Partner Growth Rebate (PGR) erkent AWS Solution Providers voor het laten groeien van hun bestaande AWS-programma-accounts. Aanbieders van AWS-oplossingen komen elk kwartaal in aanmerking voor een nieuwe korting in de vorm van AWS-promotiepunten, wanneer hun bestaande AWS-programmaaccounts de jaarlijkse groeidoelstelling bereiken of overschrijden.

AWS-promotiekredieten die worden toegepast op in aanmerking komende AWS-accounts zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden voor AWS-promotiekredieten .

Door partners gegenereerde korting

De Partner Originated Discount (POD) erkent AWS Solution Providers voor het creëren en winnen van nieuwe kansen voor eindgebruikers en het ontwikkelen van AWS-klanten in een vroeg stadium. Door partners gecreëerde kansen die zijn ingediend, gevalideerd en gelanceerd via het APN Customer Engagements (ACE)-programma komen in aanmerking voor korting.

Extra voordelen voor leveranciers van AWS-oplossingen

Deze nieuwe incentives komen bovenop de kortingen die AWS Solution Providers vandaag ontvangen, inclusief de basiskorting en technische capaciteitskorting waarvoor ze in aanmerking komen na het behalen van een AWS-competentie of de AWS Managed Service Provider (MSP) -aanduiding.

Naast de voordelen van het Solution Provider-programma, kunnen AWS Solution Providers blijven bouwen, op de markt brengen en verkopen met AWS door gebruik te maken van aanvullende AWS-partnerprogramma’s en financieringsvoordelen, zoals Marketing Development Funds (MDF) en de Partner Opportunity Acceleration Funds.

Over het AWS Solution Provider-programma

Het AWS Solution Provider-programma is ontworpen voor systeemintegrators, MSP’s, wederverkopers met toegevoegde waarde en partners in de publieke sector om AWS-services door te verkopen aan eindklanten als onderdeel van hun gedifferentieerde oplossing.

Dit programma biedt Authorized Solution Providers financiële prikkels op basis van de technische capaciteiten en het succes van partners bij het stimuleren van nieuwe business, biedt flexibele contractopties om te voldoen aan de unieke behoeften van eindklanten, en biedt meerdere AWS-ondersteuningsmodellen die zijn afgestemd op de AWS-praktijk van partners.

Bekijk hier het partnerprofiel van AWS. 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl