SecurityHive samenwerking

Arcus IT gaat samenwerken met SecurityHive!

Het aantal cyberaanvallen op het MKB en de zorg neemt razendsnel toe en organisaties worden geconfronteerd met boetes, losgeld, stilliggende processen, imagoschade en schadeclaims. Bij ons staat security daarom al jarenlang torenhoog op de agenda. Dankzij onze nieuwe samenwerking met SecurityHive breiden we ons pakket aan maatregelen verder uit. Dat ziet er in de praktijk als volgt uit: 

SecurityHive waarschuwingen

De zogeheten Honeypot Software van SecurityHive waarschuwt voor een hack of datalek. Dringt een hacker binnen? Dan detecteert de software dat en stuurt direct een alert via SMS, Teams, e-mail en/of Slack. Samen met de Netwerk Vulnerability Scanner, die kwetsbaarheden in de beveiliging detecteert, kunnen we bedrijven helpen om hun IT-beveiliging naar een hoger niveau te tillen.  

Benieuwd hoe je de IT-beveiliging in jouw organisatie kan aanscherpen? Of wil je gelijk aan de slag met de software van SecurityHive? Neem dan direct contact met ons op, we denken graag met je mee! 

 

Bekijk hier het Ledenprofiel van Arcus IT

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl