• Home
  • Nieuws
  • Welkom aan onze nieuwe zusterorganisatie de FCA! Fiber Carrier Association

Welkom aan onze nieuwe zusterorganisatie de FCA! Fiber Carrier Association

Op 7 maart is de stichting Fiber Carrier Association (FCA) bij de notaris opgericht. Hierbij waren de voorzitter Rick van Fucht (Relined Fiber Network), Secretaris Peter Oskam (Rekam), Penningmeester Niels van der Pluijm (Breedband Tilburg) en Directeur Andrew van der Haar aanwezig.

Het ultieme doel van de FCA is alle glasvezelcarriers van Nederland te verenigen en één centrale vraagbaak te creëren voor alle betrokkenen. De FCA heeft reeds een tiental carriers gemobiliseerd en de belangstelling bij de andere partijen voor het initiatief is groot.

Initiatiefnemers Rick van Fucht en Andrew van der Haar geven aan dat Nederland een luxe positie in de wereld heeft als het gaat om telecominfrastructuur. Het is zeker één van de redenen waarom grote internationale bedrijven zich in Nederland vestigen. Echter door de vele initiatieven kan de markt zó.

De visie van de FCA:
Het beschikbaar maken van breedband in Nederland voor ieder bedrijf en/of huishouden. Door centrale samenwerking tussen de netwerken kan de glasvezelbranche deze toegankelijkheid bereiken en tevens de kwaliteit van de infrastructuur voor heel Nederland bevorderen. De FCA wil ervoor zorgen dat er één stem is voor alle bestaande en nieuwe glasvezelinitiatieven in Nederland. ISPConnect is blij met dit initiatief en wij wensen de FCA heel veel succes toe! Wij kijken uit naar de samenwerking met jullie over onderwerpen die ook voor onze leden belangrijk zijn.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl