• Home
  • Nieuws
  • Verslag netwerkbijeenkomst 23 november

Verslag netwerkbijeenkomst 23 november

Op donderdag 23 november heeft bij BIT in Ede een zeer succesvolle DHPA netwerkbijeenkomst plaats gevonden. We hebben veel medewerkers van onze deelnemers mogen verwelkomen en zijn dan ook erg tevreden over de opkomst. Dit was mede te danken aan het thema van de bijeenkomst, “markt & strategie”, en de interessante sprekers die hierover vertelden.

Ruud Alaerds (DHPA) en Alex Bik (BIT) trapten de bijeenkomst af met korte inleidingen op het programma. Pim Bilderbeek van DHPA kennispartner The METISfiles lichtte daarna nieuw onderzoek toe over marktschattingen van de Nederlandse markt voor cloud en hosting providers waarmee we een primeur hadden tijdens deze bijeenkomst. Na deze presentatie volgde Michiel de van der Schueren van Weolcan die aan de hand van een praktijkvoorbeeld scenario’s met oplossingen en een cloud strategie kwam toelichten. Beide presentaties leverden zeer veel vragen en interactie op.

De afsluiting van de middag werd verzorgd door Martijn Niessen, CEO van de Infinite Group, waaronder het label Ynvolve (DHPA partner) valt. Hij vertelde zijn verhaal als ondernemer waarbij zijn internationale ervaringen interessante inzichten opleverden. Ook zijn verhaal werd aan het einde van de middag, tijdens de borrel, door de nog in grote getale aanwezige mensen uitgebreid nabesproken.

Behalve de organisatie waren ook de deelnemers van mening dat het een zeer geslaagde netwerkbijeenkomst was. Wij danken nogmaals BIT, die met een geoliede organisatie en hun zeer geschikte MeetMe locatie hebben gezorgd voor een schoolvoorbeeld DHPA netwerkbijeenkomst. De marktcijfers worden de komende tijd nog gevat publicaties, houd daarom de nieuwsbrief en onze website in de gaten.

Bekijk de presentatie van Pim Bilderbeek, The METISfiles

Bekijk de presentatie van Michiel de van der Schueren, Weolcan

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl