• Home
  • Nieuws
  • Uniserver genomineerd voor Cloud Distributor of the Year Award

Uniserver genomineerd voor Cloud Distributor of the Year Award

Uniserver, Nederlandse clouddistributeur, is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Cloud Distributor of the Year Award van Hewlett Packard Enterprise (HPE). In 2017 werd Uniserver uitgeroepen tot winnaar van de Cloud Distributor of the Year award. Ieder jaar reikt HPE de Partner Awards uit tijdens Reimagine, het jaarcongres voor partners van HPE. Tijdens Reimagine staan de nieuwste technologische ontwikkelingen en uitdagende IT-vraagstukken centraal. De manier waarop HPE-partners met deze ontwikkelingen omgaan en hun aanpak van de vraagstukken wegen zwaar in de toekenning van de awards.

Uniserver onderscheidt zich in cloudhosting door de samenwerking met ruim 100 partners in het mkb. Door samen te werken met specialisten, stelt Uniserver iedere schakel in de digitale dienstverlening in staat om te focussen op de eigen dienstverlening en op het toevoegen van waarde voor de eindklant. Voor partners en hun klanten betekent dit toegang tot de hoogwaardige cloudoplossingen en kennis van Uniserver.

Raymond Weltens, Marketing Manager bij Uniserver: “Na het winnen van de titel Cloud Distributor of the Year 2017, hebben we het afgelopen jaar weer keihard gewerkt om de nominatie voor 2018 in de wacht te slepen. We zijn super trots dat dat weer gelukt is. Uiteraard hopen we ook dit jaar de officiële titel te mogen dragen. Dat weten we 12 juni tijdens Reimagine, spannend!”

Het Reimagine congres vindt plaats op 12 juni in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl